Metoo風暴後 台灣總統大選最新民調顯示:柯文哲以超過30%支持率力壓賴清德、侯友宜奪榜首!

633 回覆
39 Like 86 Dislike
你空心菜媽媽個綠共黨仆晒街
咁你覺得台灣係中國,你咪試吓用回鄉證飛過去台灣囉
香港人比蔡英文洗哂腦啦,唔怪得香港政府要推多啲國民教育同中史教育
台灣新民主國(國祚8年)又要回歸了
匯流新聞網係民眾黨黨媒是常識吧
人哋鍾意叫乜就叫乜,關你港支叉事咩?
拎香港黎比喻,唔含撚投票俾泛民,都唔會投俾家下鳩達、陳雲之流

再者你睇支共撐柯撐到出哂面,投俾柯,支共又可以行番以前温水煮蛙個招
又喺度輪迴同一個論點
其實人哋台灣人只係唔俾你哋港支移民,唔使咁大仇口架
台灣係中華民國一部分,人地係叫中華民國,簡寫都可以係中國,唔係台灣國
又喺度輪迴同一個論點
所以根本有問題,台灣憑咩去作咁決定
又喺度輪迴同一個論點
無追台灣新聞

Metoo 風暴同柯P 民調領先有關係?
我覺得講佢缺點無都意思
得三個揀 咁你就揀另外兩個?
香港同台灣都係中國一部分嚟
咁黎黎去去就係一招亡國係咪諗住贏足一世?
講到以前藍黨成個台灣賣左比支共咁
好似美國大選咁選嘅時候就話世界末日
其實兩個黨做啲野咪一鳩樣
憑佢有軍隊囉,咪可以決定邊個可以入境,邊個要強制出境囉
你夠薑咪渣支槍搶灘登陸台灣,打塊地落嚟
中國人打中國人國際社會會話係內戰,唔會干涉㗎
但你又無料到
應該俾我地連登仔幫佢地揀啦講真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞