Metoo風暴後 台灣總統大選最新民調顯示:柯文哲以超過30%支持率力壓賴清德、侯友宜奪榜首!

633 回覆
39 Like 86 Dislike
你哩d正一on9仔
綠營嗰個我幾有印象嗰陣王世堅送咗件民進黨嘅衫比佢諗住踢佢入會
你班港支係咪思覺失調?
香港人當然唔係台灣人自己人
其實台灣遲早都要被統一,咩紅派根本係偽議題
屌你啦,香港係中華民國一部分嚟
who careS?
民進黨打手係到利用家長
份份民調都賴清德領先
係得TVBS 同匯流 由候友宜變左柯文哲領先
TVBS
啱, 2岸統一, 世界先有得救
民進黨係廢
不過me too 關個黨咩事
利申冇太關注me too事件
柯呢件政治白痴都好吹奏
鳩噏鳩吹個個都識啦
問題係咪真係有決心改革整個體制結構
佢做市長個兩屆係有唔少政積
但其中係無真正動搖既得利益制度既事
懶係實務精幹,自詡看透世事,但實際上只不過空有小聰明,毫無最基本既政治智慧,做完兩屆結果都仲係活在自己世界,完全唔理解政治結構本身係點運作,有閪能力做總統咩
TVBS民調中心上月19日公布調查結果顯示

TVBS
呢度有個清單可以參考
https://www.ptt.cc/bbs/Gossiping/M.1687168678.A.5AF.html

其實想知柯文哲咩料最好上YT聽吓佢啲講座
佢由做市長前到退任再候選都成日周圍講talk
有冇涵養睇吓比較吓就明

個人口味推介
https://youtu.be/UDAc5M4nTk8
台灣人真係弱智
差佬形象ok 架, 睇街頭民調都有人 buy
如果一開始用硬淨形象回應
企出嚟話查到底, 俾個交待大家
跟手推快啲檢測
反而可能係加分
不過唔可能, 佢講野好悶, 講完又好似無講咁
不過哩度連登真係算9數.
俾民進黨撚完都仲信佢地講野

今年4, 5, 6月都有去台灣做野,
來緊下半年都會再去多3至4次. 同d後生既傾開.
根本大部分人都頂唔順藍綠個種貪污同埋政治意識形態.

台灣後生一輩其實開始民智提升, 唔再想俾藍綠統獨(假議題)議題困住.
KMT收皮啦
發小陣夢啦,唔滿意香港咪移民英國加拿大澳洲囉,戇鳩仔,台灣係冇義務收留你班喪家之犬㗎
杜狗搵定地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞