Metoo風暴後 台灣總統大選最新民調顯示:柯文哲以超過30%支持率力壓賴清德、侯友宜奪榜首!

633 回覆
39 Like 86 Dislike
比卡超咪止暴制亂囉
柯文哲剛上台果陣我係睇好佢
本身一個清流 無後台 做市長有政績
整個團體高效 公關手段做得好
同年輕人同聲同氣 貼地氣
跟住做做下開始走樣 為咗所謂博出鏡率
講野開始唔多正常 由其係同中國問題佢主張
係有問題 然後話要組黨 開始走樣
佢本心人心態唔同咗 一味語出驚人
唔用腦果下直接講 我越來越唔鍾意佢
佢開始目中無人 學埋政治家衰野
已經唔多夾依加形象
家陣我已經睇到佢狼子野心
依個人上台會比民進黨 國民黨更大獲
世堅情?
某程度上佢係做到
移去台灣嘅人
應該可以感受到咩叫慘個做亡國奴

就係做兩次亡國奴
藍綠咪一樣咁廢
Ddp咁多死忠就唔會每次選舉都咁柒
咁又唔係
往績tvbs算準
你地班友成日人云亦云話柯條撚樣政績,但又講唔出

社子島、大巨蛋由上台到落台解決唔到,捷運線又起唔到,條撚樣除左得每朝七點半開早會又得吹奏,仲有乜野可以拎黎吹
人地肯用台灣人最崇拜既戰神做法務部長,民進黨咪驚囉
字仲未識解
你睇開邊個台灣?
咁咪移民蚑那囉
笑咪笑
不過發動政變係呢個世界上係好普遍嘅一件事
兩個禮拜前俄羅斯先表演過一次
定你哋睇得荷里活太多,真係相信美國係民主救星?
可以唔動搖既得利益下有唔少政績都仲叫白痴廢,唔勁
定係好似兩黨咁叻做show應付選民交戲就叫勁
咁既然係咁
即係台灣人投得出嚟嘅都唔會親共啦
就算佢地投出國民黨
世界根本冇真民主呢樣野
美國咁亂香港人都好羨慕
新加坡唔會中門大開同中國做生意呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞