Metoo風暴後 台灣總統大選最新民調顯示:柯文哲以超過30%支持率力壓賴清德、侯友宜奪榜首!

633 回覆
39 Like 86 Dislike
上次佢都一早做出嚟韓會輸到甩褲 又係之後先有人信
候淨係攞得6成藍票
已經唔係以前嘅国民黨啦。
你都白撚痴
政治白痴可以由民調12%一路升到而家30%?

單講選戰呢part已經證明柯唔撚會係政治白痴啦
執政到2016年喎,即2016後先變呀?
你就真係未打過選戰
打過選戰先會明,選戰運作本身九成時間都係取決於背後團隊,同候選人關係唔大,佢既亮點往往都唔係出自條友本身,更多在於團隊既計算同運作,仲要反過來幫條友諗埋點樣避開d地雷位,唔好失言失分
你唔提選戰都算,你提就反映你幾無知,有選戰經驗,同柯呢類性格巨星合作過,一定知條team幫佢執屎執得幾辛苦,會睇得出柯係政治上天生有幾大缺陷,注定無可能成為合格既共主
選戰,無知撚收皮啦
呢單嘢係講緊柯文哲談及metoo風波嗰陣,認為metoo係流行文化,點解咁多年冇但一夕間爆成流行要研究吓原因,另外表達咗要避免發生性騷擾同埋要有Standard Operation Procedure (SOP) 處理。

之後竟然俾啲黐線女權分子大肆評擊佢「冇同理心」。

簡單嚟講係啲民眾都開始對呢種
「如果你唔支持我你就係道德有問題」嘅self-victimization兼gaslighting遊戲感到反感

所以之後柯文哲嘅民調支持就上升
其實係見到開始有人覺醒

班仇男女性勢力對男性嘅打壓愈大
反彈只會愈大
講呢啲證明你唔識台灣政治
綠營需要一個真正既競爭對手,次次打抗中牌就可以做低有原罪既國民黨只會屠龍少年終成惡龍

老實講,依家都變咗幾隻龍爪架啦
2016年都冇人估到俄羅斯入侵烏克蘭。
柯P 有講過重啟服貨?信埋綠營既假新聞
俄羅斯2014已經食撚咗克里米克,你以為2019年先入侵?
2016年都冇人估到俄羅斯入侵烏克蘭。
俄羅斯2014已經食撚咗克里米克,你以為2022年先入侵?
咪又係玩文字遊戲
無講個4個字就唔係重啟
唔係想重啟服貿 講乜鬼監督條例
真係on9唔投同投比對家有乜分別
如果民主個邊出唔到一個更好嘅政黨 只可以含投
咁就係一個地方嘅共業 唔係代表投對家會有更好結果
候友宜條撚樣就已經一把打落你條自大撚啦,請撚埋金小刀出山都冇撚用呀

背後團隊佔九成作用
個候選人自己柒碌無料到/配合唔到選舉團隊一樣咪死,好似候友宜比撚埋稿佢背都夠撚膽死背錯

二來你講撚到自己有好撚多打選戰嘅經驗咁,打飛機就有你份 行撚開啦自大ff撚
https://udn.com/news/story/6656/7279336

內部討論的事 能算討論嗎
一定又唔計啦
未公開講唔計
未直接開記者會又唔計

拿 聯合報架 唔係綠媒報
真係估唔到連登咁多柯撚打手
你笑鳩佢地 就屈你係親綠 d操作同當年熱狗一鳩樣
我斷估香港唔會有白黨網軍 所以依班係真心膠?
香港館粉都唔少 所以有柯粉唔出奇
首先,你選戰未打過就收皮啦
第二,我連柯p最開始出來選,初代班底點包裝佢點幫佢執屎都知,唔撚通又同你講
第三,正正就係侯證明左,一個候選人上鏡都咁柒既話,佢平時一撚定更不堪
第四,先唔講我係咪多選戰經驗,但一定屌打你
老老豆豆,唔識社會唔識政治唔識選戰,好心收皮啦,你撚有資格評論咩
撈過政治打過選戰組過政黨搞過咨詢未啊?
未就收返埋啦小朋友
好野,沒講過,當人有講過。之前又屈9人新北既幼稚園喂人食毒品,之後抄晒車
不如直接話佢地內部討論向中國投降好過啦。綠營之下陸委會係網站都寫左要重啟服貿,呢個白字黑字就當睇唔到
果然係同熱狗一樣 唔夠講就話你泛民

明明成個post都無人話綠營係好野
只係笑柒你地班柯粉無腦
陸委會on9 柯撚一樣都係on9
支持柯撚既係on9中既on9
我又沒份投,點會係柯粉,只係提大家唔好信埋假新聞。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞