Metoo風暴後 台灣總統大選最新民調顯示:柯文哲以超過30%支持率力壓賴清德、侯友宜奪榜首!

633 回覆
39 Like 86 Dislike
台灣要親共咪由佢親
阿扁同English 係想友善但中共唔領情即
你以為綠營唔想和平咩
人哋唔歡迎你班柒頭港支呀,你個柯p咪試吓將引入港支加入政綱囉,睇吓民意調查即刻跌幾多?
係呀
王世堅柯P成日撚鳩佢
民進黨同空心菜不斷挑釁都叫和好?
有左服貿咪可以去台灣工作
本身都覺得,屌,含淚都要架啦,一陣俾國民黨種票+柯P𠝹票,咪好似香港咁搏一搏然後輸自己

依家真係覺得,反正藍綠都冇分別,柯P真紅定俾人屈紅都好,其實佢做都冇嘢輸
反正藍做一定奶,綠做不見得會硬,咁柯P真紅嘅話咪順便睇下有冇班人十年一夢如夢初醒加入反共囉

如果又真係冇,咁即係其實民心所向,可以拉banner歡迎刁大大

頭盔 睇我名就知唔係毛 疫前一年去兩三次台灣
今年準備去第二次
乜唔係信習近平帶領下東升西降,蚑那民族偉大復興咩
1)佢個黨冇根基冇資源,唔奶共冇可能生存。

2)奶得共,就要去到盡。背叛埋當年朋友理想,吸埋廢老藍票。

睇佢依家參選做勢手法,同當年韓國魚一樣,背後都係中國幫佢手網上做勢。
你收皮啦
服貿最大爭議係容許強國可以拎到台灣既工程合約 包括鐵路去到通訊服務
所以民間先咁大反響

反黑箱正正先係ddp自己提出 要"逐條審查“(實際上無可能做到) 用黎玩拉布戰
俾你洗腦個個係你呀傻鳩
係同支那脱鈎大勢下開服貿令經濟面同支那加強掛鈎,咁唔係變特別行政區咩
依家都唔敢大力打啦
立委初選都係靠白色中間票先挑機成功
又怕真係扶龍都唔敢鬧柯P咁激
你條柒軲轆有料一早去咗英加澳美啦
唔通貪台灣低人工?
民進黨而家玩緊既咪就係當年泛民果套告急牌

一黎就話你冇可能選到,叫你含淚投
之後就話你係中其卧底走黎𠝹票
人地英國都一樣係咁,滅左國未?
根本服貿係對台灣有幫助,民進黨利用台灣人既芒果乾去抹黑當時政府

新加坡一樣有外勞,德國英國一樣有中資參與工程
咁計dpp都大撚把政績
社會不嬲最明顯既問題同係同整體結構制度有關
唔撚動搖利益,根本冇改變過任何問題
原來又係一件傻閪,對社會現實毫無理解,好心就收皮啦
習大大領導下,中國東面嘅日本美國股票的而且確係咁升
不分藍色綠色都係好嘅
之前太多政治野
好心你再理解下資料,唔好民進黨講咩就信咩
自己柒撚左就開始講英國新加坡

你不如收皮啦好嗎
想請問柯係台北有乜偉大政績?
你知唔知自己講緊咩

係你信左ddp講野呀傻仔
文明世界講緊 de risking,你就反其道而行痴阿非拉
你唔係連啲例子都舉唔到出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞