Metoo風暴後 台灣總統大選最新民調顯示:柯文哲以超過30%支持率力壓賴清德、侯友宜奪榜首!

633 回覆
39 Like 86 Dislike
同鍾東錦呢啲黑道合作,真高格局
明點解台灣人唔支持綠營

淨係睇佢地點出口術支持香港之後撚狗移臺港人已經略知一二
聯合政府就係軟弱嘅政府
買美製武器,又話太貴不了
買美國牛肉,又話有害不了
簡直再適合共產黨顛覆不過了
民進黨都係講備戰同埋爭取兩岸對話,你柯又有啲乜大分別?
笑撚死 條友上撚晒腦
人地民進黨咪身體力行強化國防 買軍備 潛艇國造 揾美軍做教練 增加役期 日日做實事
分別在於柯冇自己嘅勢力,所以佢主張搞一個軟弱而冇決斷能力既聯合政府,分一部份官位俾國民黨爭取支持
一個軟弱無能,事事只能夠拉布扯皮嘅聯合政府,簡直再適合共產黨顛覆不過
他所謂聯合政府實則係遠東共和國翻版,枱面上係支民黨頭人,枱下關鍵部門係支那潛伏係台己久傳奇把持,成為儡傀政權
中國要我選總統
就算共產黨突然講fair play,唔用到間諜呢一招
一群南明式、內鬥優先嘅小丑治國都係注定亡國嘅下場
不過始終台灣人係弱智啲,好可能真係會選咗呢隻野上台,所以我始終堅持台灣愛國者應該做好武裝政變嘅準備
國民黨以前無執政?
老實講,柯當支共係另一個民進黨,以為自己單人匹馬都抽到民進黨水,就諗住照辦煮碗,想借支共過橋做總統,但他呢啲負組織度做題家,注定俾支共插滿人馬
台灣大亂引發太平洋戰爭對香港大大有利

時與勢都在香港民族一邊
我出於人道博愛精神,希望台海和平
利申人在澳洲,驚排華
不排華嗎?
排亞了 悉尼 墨爾本日日都有新聞
好過留喺國際大刀會經歷黎巴嫩戰爭既
無錯,為台灣擋住無數於不久將來支持台灣民主回歸支那嘅民主中國香港人拎到台灣居留權,實在功在台灣
美麗島最正常
最易比人帶風向嘅就係你呢種人

不求證據 不求事實 唔想思考
淨係想人餵個答案你
而家正常民調應該賴柯六四波
選總統呀又唔係選皇帝
贏左唔代表可以為所欲為
美麗島第一個測侯有移做老三
嚇死全世界到人人都唔信
後面其他行家證明左老三就係老三
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞