Metoo風暴後 台灣總統大選最新民調顯示:柯文哲以超過30%支持率力壓賴清德、侯友宜奪榜首!

633 回覆
39 Like 86 Dislike
館長過氣老黑 風向吹邊就企邊邊
而家搞個反綠既造勢大會當社會運動

黃國昌同館長搞居住正義但帶頭既都一堆地

我無話過民進黨先係好人
而且我唔係台灣人 揀邊個做總統唔係我權利
上面有個傻鳩話服貿有得傾

當年靠反服貿上位 今日再靠服貿選總統 無恥至極
你無回應到點解變柯黑喎

我都係由頭睇佢到尾嘅人
佢到今日仲係講緊八年前一樣嘅野喎
不過格局大咗

Eg推倒藍綠高牆變聯合政府

因為我柯粉 所以我真心好奇佢有咩唔好
當我頭先語氣唔好 我想睇到自己有咩盲點
求指教
支那人
TVBS民調中心
你自己打 柯文哲 失言
係facebook打 柯文哲 話術
大撚把
不過我知你唔會睇
睇完你都唔會明

但其他人會
笑死 香港白鴿同台灣比?
香港有軍隊?香港自己選總統?香港同中國隔住個海?

同中國無得傾
美國政府都話可以合作時合作啦
咁美國政府都入小欖啦喎

唔好淨係識用香港套入去全世界啦 個環境都唔同
睇嚟你已經唔記得咗之前偷渡達陣果幾個後生仔畀人點對待
係 真係無得比

香港仲可以做場戲做外國睇
柯撚自己為有能力同中共傾
結果連棋子都不如 下場兩面不是人
因為無事實根據羅

如果你咁政治潔癖, 賴清德話要同習一齊食飯tim
你又點睇?你覺得係講佢係講笑無問題?
咁柯講下就唔可以係講下笑?

白皮書個度邊度有提? 可以列來睇下嗎?
唔好戇鳩落去啦
美國人可以傾係因為美軍天下第一
你台灣係要靠美國佬㗎,你同敵人曖昧不清,美國佬點樣幫你呀?
綠營做得唔好怪邊個
館長自己都認柒左 信錯綠營

即係好似曾經某啲香港政黨咁
信錯共產黨 醒返 想一齊抗爭
佢地又係睇風向啦喎

同埋風向而家都仲係綠營贏喎(除左呢兩次民調)
照你咁講 咁館長唔係應該撐緊綠營?
估唔到連登都會有腦殘柯粉

有幾無知無恥先會仲撐條撚屌 比盲撐綠更不如
你哋班港支係真係手足,定還是想識人血饅頭借機移民台灣,自己心照啦
真係有落場打過既,你咪去美國攞政治庇護囉
最好笑係佢成日sell自己政績係唔要債留子孫,結果自己都冇乜點還錢。

面數減得多係因為攞唔同基金啲錢嚟用,市政府搞window dressing,然後大把人覺得佢做到嘢
撻地係你個名 你租左比人就唔關你事?
仲要唔係近排先變停車場
咁近你屋企又可以唔知菜地變左停車場
稅又係你報既
就算我當你真係咁天真 到琴日先知變左停車場
違反用地守則係事實 你最多咪道個歉同條友終止合約
但又要話記者抹黑你 仲要同個犯法既租客道歉
收到 大家埋嚟睇下 有人講道理講唔過就老羞成怒呜哇~这就是黄尸的素质吗? 我想回家了
https://youtu.be/uJNSE2C48b0

喂傻鳩 比個綠營嘅人你睇呀

真係名嘴講乜你就信乜
咁就唔可以出來搞居住正義同司法公平遊行?
移民唔到台灣就老羞成怒
不如練好英文去加拿大打工一年攞PR啦,有手有腳都做到㗎,定係你連機票都買唔起呀
佢由侯友誼跳左船去柯到啊
跟本統獨從來都係偽命題

只係比班政治人物 用嚟操控人民意識形態
來撈油水 
柯p 心目中想仿效以色列

未有實力之前 唔好周圍挑機

當自己儲夠實力 就跟本唔洗再理統獨問題

不過好多人 個腦係鐘意2元對立
明明呀源咁既款都日日大叫打到共產黨

iq 低到無論
統獨係偽命題都講得出
你覺得習大大起三隻航空母艦出嚟係為咗方便出海捕魚用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞