Metoo風暴後 台灣總統大選最新民調顯示:柯文哲以超過30%支持率力壓賴清德、侯友宜奪榜首!

633 回覆
39 Like 86 Dislike
1.你啲垃圾邏輯真係好撚好笑,沈富雄/藍營一大堆民代打過選戰、做過立委夠識政治、社會未?啲評論咪又係得膽笑

2.你係邊撚個可以有資格斷定人識唔識社會、政治、選戰,真係好撚好笑
投左泛民廿尻幾年咪話左你聽有幾ON9囉仲唔撚醒
你真係智力有問題
咁而家冇得投泛民 香港係唔係變得好好
而家幼稚園家長要告新北政府wo
好多30-50歲嘅台灣人好支持柯文哲。
台灣人你哋同我聽住
無興趣就收隊啦
唔好喺度吠
你先係智力有問題,事實已經證明咗你睇投贏咗會點,而家就係證明咗投邊個都冇撚分別而你就不停追個假希望而唔係推班撚樣做好啲
想知你同邊位國家領導人打過選戰
柯P做幾好呀
佢似係想維持現狀既人
老早前已經同美國搞好關係
同時發表用經濟同大陸接軌
藍綠做都好大機會打破平衡
台灣人無人想打仗又無人想回歸
最有利既情況就係選柯P
中共要你回歸,台灣一定要回歸冇得拒絕
統獨係偽議題
所以中共宜家要唔要台灣回歸?台灣做咩重係度買武器?
民進黨係到討好美國囉
台積電gg
人在香港反而睇通個大勢:
藍營只靠一班老野鐵票支撐,少年青人支持,睇唔到邊度可以攞到新票源。所以跟本完全冇機會。而藍營如果出現棄保效應,啲票大部份會流向柯P。
綠營全面掌政多年,內政份成績表唔掂已係公認事實。民心思變嘅話好多票就自流去柯P度。
而柯P個profile同public image真係冇乜嚴重弱點可以被攻擊。佢自身嘅基本票源加埋藍綠流過來嘅票就足夠贏。
其實要睇郭台銘會唔會又出黎搞事
而家風聲好大郭老會棟多支旗出嚟選,四支大旗就好睇囉
重點係佢會唔會選到尾
定係去到11月先至話都係唔選了
應該會到尾,有人話佢上屆禮讓咗俾光頭已經好後悔
如果郭再出來分票,
咁賴清德依家可以開始訓,訓到1月就當選了
好痴線
個仔驗到無事應該高興先係
但呢班家長好似要驗到有事先滿意
下年台灣就一國兩制
冇腦柯粉不願面對
比民進黨控制哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞