Metoo風暴後 台灣總統大選最新民調顯示:柯文哲以超過30%支持率力壓賴清德、侯友宜奪榜首!

633 回覆
39 Like 86 Dislike
Metoo 的話功德嗰邊算止左血
家陣係侯有移嗰邊太柒係咁跌票比柯P
搞到台灣阿銘心郁郁想搞店hohogpt做正藍共主
香港玩9雙非
施君龍咪醒囉
太陽花果陣我都係柯粉
之後條友講野愈來愈唔對路 完全唔接受批評 有咩大議題就耍左佢
依家佢仲話當年只係反黑箱唔反服貿

我唔覺得佢係on9 一定知咁樣全世界都會反佢
但權力令人腐化
上次柯P去老美應該講掂數
繼續親美政策
民主就係用槍投票,現在就係考驗台灣民主制度嘅時候,如果愚夫愚婦受到中共大外宣嘅影響,台灣嘅精英就必須要用武力撥亂反正
人地係咁同中國做生意,呢個世界有咩國家唔同中國做生意
中華民國個d第三世界幫膠國?
愚民國家 唔好彩佢地top嗰班科技界精英令到台灣國際地位高咗,啲普通二打六市民就覺得自己好威實際上智商,野蠻程度同大陸佬有得揮
人地執政得好,點解要換個被支共認可柯狗
根本太陽花班人一開始都只係反黑箱唔反服貿,係民進黨洗腦先洗到當初個個反服貿,因為政府懶唔想做
民進黨侯選人實 handle 到啦
揸住咁多利益
有咩事可以去雜糧基金會養老
點會 handle 唔到
連登好多藍絲扮港獨激進本土搵食
你噏乜春我嗰句係講緊全世界正常嘅局外人嘅睇法喎。你無啦啦離曬題講啲咩「台灣人投得出嚟嘅都唔會親共啦就算佢地投出國民黨」做乜鳩
我諗大家都係睇緊同一個台灣。
不過就唔同睇法,唔通一定係支持民進黨就係真理咩
台灣回歸
輸入港勞
原來你都一樣係白痴
柯政治立場上不嬲都係白痴
老老豆豆我就真係唔介意台灣人自作自受
但唔好比我講中,肯撚定柯一上任,佢對中既態度比歷任總統都要友善,因為kmt dpp都證明左佢地條路「唔work」,放下兩岸爭議先夠破格,先夠實務,先會帶來改變,估都估撚到
無所謂架,但你到時咪撚又自我打倒,扮無事發生屌返佢轉頭,咁
你都痴媽根
我當年係現場
你唔識唔好9up
柯話要重啟服貿,支共開心都黎唔切
咁樣都對香港人有幫助,幫好多香港人去台灣做野移居
我諗唔到有咩原因好反對
中共同飯人
柯文哲咁仇女都有人支持佢karen姐會唔會去討伐佢?
你睇返新聞報道先啦,而且有人講左當年係反黑箱
好多人唔係現場咪唔知道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞