Metoo風暴後 台灣總統大選最新民調顯示:柯文哲以超過30%支持率力壓賴清德、侯友宜奪榜首!

633 回覆
39 Like 86 Dislike
????????
做乜鳩 我幾時變左撐綠

你以為證明到我係綠粉 你講野既就會合理?
或 有綠都想奶共 所以柯奶共就合理?

智力有無50?
唔怪得之會撐柯 我信你真心弱智
咁黎香港既施君龍咪入到籍囉臭閪蚑那賤蛆
台灣選民其實幾醒,撚到支那人唔知郁手定唔郁手好
白手起家係另一個柯粉水軍 Block左好耐
咁肖友懷依個後生仔俾人點對待
呢個嘿小蘿莉好完美咁樣解釋咗咩叫中港一家,大家都是支那人不用分那麼細
唔同自己意見就block 仲惡過共產黨

比你呢d人當權真係 民主wo
臭閪蚑那咪係你家囉
我問緊去台灣嗰啲入到籍未做乜唔正面回應
真係
唔會停㗎
共產黨從來只信自己人
入!唔!到!
吹!呀!
更加唔應該比佢哋入
傻仔留港撚
一係低頭 一係送頭
留港撚值得擁有

https://youtu.be/bDsBCBGI3Zc

Ok 成個台灣 都係想奶共

綠嘅又奶 藍嘅又奶 白嘅又奶
全部都係奶共 全部都要死清光
一開始咁講咪得囉
送頭伯母

其實就係多黨民主制嘅好處
假設柯選上,假設真係賣台
立乜乜乜法咁,但係要經過議會
然後攪一大論,慢慢投票,又公投又遊行呀
咁你係習大大郁唔郁 手好
上少陣連登鳩噏
練好d英文啦
人哋唔想你去,你就唔好咁撚厚面皮成鳩日想入去台灣啦,好羞家呀
終於可以撚到你係野駁到要9up 幾好
其實柯點算奶共,佢IQ高到冇人有 扮傻最叻

現今台灣情況 根本唔可能獨立 更加唔可能回歸中國
過去俾民進黨 同國民黨執政 根本分別不大
分別嘅只係背後既得利益集團唔同

政治你落實人民生活每一日
唔係用嚟俾啲政黨拎意識形態來撚9 d平民百姓

慘就慘,在大部份人都受呢一套
岩呀,雜種最撚有政治智慧鬥撚到出神入化
中共政權就最撚識政治結構本身係點運作

政治智慧最港畜把口講出黎真係別有一番風味
可以啊 無乜正當性 觀感不佳囉
你而家賣曬d地轉買股票又好開公司又好
再搞個遊行個觀感咪好好多囉

而加佢被人爆有23撻地仲有撻變左停車場
侯友宜個新北市係無屯地稅既
學生宿舍個單又係笑死人既

帶頭同撐場個班同遊行既目的做既都相反
成件事都笑話
你都on9 講緊個個黨都嗌話要服貿

你嘅論點係支持服貿=奶共=智力50嘛
咁所以咪成個台灣都智力50

你最醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞