(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區211新手問嘢睇#1

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有種人天生就係賤,天生就要被人屌

就係女人,天生有塊閪,預咗俾人屌,被人粗暴對待

但現代性會壓抑咗呢個人類天性

邊個打女人就受罰捱罵,令到滿足唔到天性嘅女人開始變態,自大自滿

由今日啲女人公審po見到,社會已經扭曲

由望佢兩眼就等同侵犯咗佢嘅現況推論。相信假以時日,身處同一空間,呼吸同一種空氣都等於侵犯。

因為男性呼出氣體進入咗女性嘅肺部,算係肺插入

為咗正義,男性應該勇於打柒啲賤女人,打柒啲做雞唔認嘅臭閪

咁樣人類文明先會重回正軌
我呢幾日都開始了做gym
有冇人sd比joey swoll
有冇圖,睇唔到
似del咗ac
Really?
You need to do better

好彩cap低咗
依啲賤雞每次俾人放上連登就會del已知籠野
有碼sir開po! 幫手足攞返公道!
back up條片先
陣間又俾人話你冇前冇後
ty
2023仲黃店
可摸耳遮返我個樣
想問吓減緊脂既時候細力咗係咪正常? 我由22減到17 平均每個位都做唔返之前既重量
睇下細力左幾多,我自己cut既時候big three冇咩點跌反而仲大力左少少。
咁我big three都冇跌 dumbbell shoulder press同bicep相關都冇 但呢幾樣以外基本上都係閪撚曬 dumbbell嗰啲就要做少2kg 做機又要插高一格
啲女真係勁好笑,自己post相上ig俾人望就得,現實望一眼都當你強姦犯
del完就會再出post話連登仔仇女 毒撚冇女blah blah blah
del撚咗story
個個都話fking care lihkg
最後俾連登出征都係縮
點解gym room啲鏡照到咁大隻
最鍾意𥄫大隻仔
唔知佢係咪比人port到del ac定佢自己del
最緊要要cap到佢隻腳一撻撻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞