(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區211新手問嘢睇#1

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔識你
the vault 試玩過一次
雖然d 機好正 但無下次
個南亞仔reception 閪到
串過馬撚
琴日見部推膊機冇人 得個樽喺地下咁我就冇理諗住用
然後有條友行過嚟 我望一望佢 佢:我用緊!
然我問佢可唔可以輪機 一臉不屑話好

係咪覺得自己好大隻習慣咗第一句就兇尻人 隨時撩人隻揪咁 有撚病
可以講就係個reception得罪好多會員
激到佢地轉場 我所知都有5個 當中有3個認識
仲全部都係專業人士 最使得起錢果班
石門個24/7 多唔多人?
想TRAIN 下
香港地健身室點會少人 尤其夏天 唔多人果d都執晒
放工時段 你預間間都逼過街市
「我用緊」都叫兇人?
同埋人地又冇拒絕share用,算係咁啦
我諗佢係從個師兄講我用緊
仲有建議share後一臉不屑反應
覺得對方態度都係西西地果隻
語氣好撚衰 好似欠撚咗佢咁
係咁架喇 香港做gym慘過做雞 尤其是如果得收工時間得閒
睇完人地d gym 又大又少人都營運到
一間等於香港果d十幾間 機又多又新 真係好撚酸
https://www.youtube.com/watch?v=BZmmErqSpY0
你又唔諗下人地角度明明擺左個樽係到仲想扮睇唔到
擺地下渣wor 啲人成日都做完唔記得拎架啦 下下要幫佢諗埋咩
如果佢係直接放上櫈我都唔會行埋去
我都成日漏水樽係地下
你唔只漏水樽啦
佢地個website 係咁sell premium service
但又請d 咁既人
笑撚死

果時我去試玩
條友話佢keep 住張card
走果時俾返我
到我走果時問佢拎番
佢閪住臉英文話mud 我有keep 住咩
搵到就好似荷官飛啤牌咁飛番俾我
我明呀
有啲行開咗去攞嘢
咁我唔知佢有玩緊
仲玩咪拆餅
番嚟又係西口西面
其實已經有人直接向老細投訴過條reception態度差
但個老細好似乜都唔理 reception態度仲一次比一次差
最後班會員唯有自己走
香港好多gym啲reception 都閪閪地
可能太低人工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞