[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#107

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
ROG調教同好過LG好多,同埋靚仔
兩隻都用過, 有得揀一定買ROG,
不過LG 6800
淘寶標6849問佢仲有得平幾百,收貨回贈200,集運200計返最貴先7400港紙,LG個stand非常垃圾、買邊隻自己諗
最重要係LG個亮度未必夠用
橫掂都係用消費券
自己補多少少買華碩
之前法奧賣8399,唔知仲有冇
法奧都唔收tap n go
其實打橫打掂都係冇保養淘寶咪算數,你google下香港華碩售後有幾垃圾,一陣壞咗上門收走隻mon,幾個月都冇得用,喺香港買電子產品真係純粹送錢俾啲代理+幫人交租
咁淘寶應該用咩集運先唔會俾人掟爆
順豐app入面有個叫SFbuy,呢個就係集運,好似buyanship咁,到時俾運費可以揀買保險,我上次買12.5Kg 運費+保價7500=$200HKD, 買咗幾隻貴mon都冇出過事
有無巴打評下隻tuf gaming vg27aqlm1a
見佢個spec 賣$3499好似唔錯下
同價位有冇比佢更好
果間小雪人兄弟話出過事,依家唔送港澳台,集運同轉運都唔送
ROG仲要有散熱器
Samsung部4K 144 G7掂唔掂
不過IPS
想知香港邊度有aoc 賣
有冇其他巴打都可以推介下?
應該等燒肺券就出去買GP27U。 M9個規格有啲舊
+1
而家24/25吋既選擇係咪好少
想搵一隻144以上 靚panel好似都唔多覺有
想請教各位巴打,小弟最近買左ps5,想換個新mon,睇中左兩款

1.msi optix mpg321ur-qd
2.gigabyte m32u

想問下邊款好d?
我都想買隻pg27uqr
但京東淘寶好多唔送
可能最後都要揀27gp95r
都係被逼貪平買innocn 32" miniled算,粗粗地用算,入面係點唔理佢
仲有港代理保養,唔駛上JD風險大
淘寶間航智電腦科技肯做順豐到付
我岩岩有朋友兩千放放三星G7(平面)俾我
唔諗oled住了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞