[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (102) 16-35GM II何時有

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
冇咁快架,要等佢變可領取之類先可以去拎
如果呢支有埋PZ我等多陣都冇所謂
想問下各位師兄,35mm F1.4 GM 係Sony store 買單$9490,呢個價錢算唔算合適?
好,咁我去馬
請問點解決相機send唔到到SonyApp裡面😡 見網上好似無人提供解決方法?
點解做到9490
係咪用緊creater個app?有無用緊vpn?
我上次off左vpn就得
咁之後無再整?
無,再整多次已經貴過呢枝鏡一半價錢
咩保七年用到落係乜都唔保
想請教大家,本身用下apsc 不過壞左,想收部二手機玩,現在買a6300 或a7ii 會唔會太舊
a6300唔知,a7如果3會體驗好啲
我本身無用VPN 你指係熄咗iOS 內置嗰個?
我an機唔知道apple機係咪
請問你熄係an內置定佢個app裡面?等我去試吓😭
我an機用surfshark,vpn緊會不停斷線,停左就正常哂
應該唔算內置,我另外裝surfshark
因為之前係官網買過a7c, Sony 定期會send啲限時優惠,我再扣埋啲積分$300,就呢個價。
如果冇鏡頭包袱升ff機
鏡頭多好多選擇
但想問下a72同a73差幾遠?

呢排都收左部二手a73連kit鏡set 5000蚊左右
等緊收貨
大家點睇Viltrox枝16 1.8,上到圓型Filter的大光圈定焦超廣好似得依枝同原廠20 1.8 G,但20好似真係唔係幾夠Wide..
操控來睇又有光圈環,好似平靚正咁Wor
睇鬼佬Youtuber介紹,光學質素以4000港紙來講真係幾好
https://www.youtube.com/watch?v=w5VLBuaECZs
各位巴打有無用美本堂啲機身貼?
警世:用果用千祈唔好用佢送個貼鉗,手勢差啲就會hi花機身/logo
打錯
a72 kit先岩
https://youtu.be/hdq5UqN7ZuA
睇評測支鏡畫質拍得住原廠G鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞