[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (102) 16-35GM II何時有

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔知罪大下次幾時減價
如果去K11商場 食埋商場信用卡優惠會再抵些
還有k11生日月 有多些積分。
a74+ 50 1.2
z7 + 2875
咁樣兩支鏡焦距唔係有啲重疊咩
hx99,其實rx100都唔算入門,有d進階,價錢都唔算低
Hx99等效24-720,係粒感光元件細d。睇下接唔接受到
要解釋可以講好長,簡單d講咪特登重疊

nikon同sony影出黎skin tone好唔同,純粹想影兩個版本出黎執

仲有知自己影緊咩唔係用支鏡搵野影,重唔重疊都唔大影響,最緊要係出場率高而唔係鋪塵
冇,一係就去龍仔到租
而家想入A7iv 邊到比較抵玩
e幾日行街百老匯同豐澤有個rx model賣3k中。
仲有zv 1f都係3k尾
邊度黃
好似原本已經係咁既色

我有支
咁你就自己落街睇,好似有f1.8 24mm起跳 價錢3k中應該得一部
Rx100m3
估唔到DC仔仲有市場,而且啲廠仲有出。其實會唔會用返手機仲好呢?你使嗰幾千蚊,買部新電話,啲computational photography 同你combine 幾張相再係咁enhance,出嚟效果可能仲好過DC仔。反正相信你要求唔會太高。
買行貨都要睇翻Tamron 個 official reseller 喎,我上年係price.com 到搵到 sound & Vision ,貪就腳就係到買左。
拎上去維修果時話可能要俾錢整,因為無同佢做生意。
好彩我拎埋張保用證,話check 到係行貨就唔洗錢check 同整。

放低左,等幾日報價,換零件就收錢。
我都唔知幾時跌過定點,外表無傷痕,但入面話爛左。
對上一次出勤就連相機用,相機無事,唔知點震傷到入面爛左🥹🥹
都幾麻煩
我第一下聽到我都呆左下。呢個經驗我對Tamron 既保養有小小保留
不過幫手個哥仔都幾好禮貌!
保養期內維修換零件都要額外俾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞