[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
同個女仔完全冇乜傾過計 但已經俾班仆街同事周圍講我鍾意佢左幾日 依家真係唔知點好 行過都尷尬到爆....
究竟搵個機會細細聲直接同佢表白好定傾下計先好呢

a0既你
唔好直接表白啦(死得好撚慘嫁)
同人傾下計
慢慢熟落左先

但真係唔知點開口
建議單獨/少人個陣細細聲傾定賴fd咁傾好

其實係咪最緊要有自信 唔好私私縮縮咁

睇你啲字已經feel到你好私私縮縮
記住咁樣係媾唔到女的
平時就算有人都可以行高去傾兩句
當然單獨果陣更加要把握機會啦

但平時嗲都唔嗲句 無啦啦係到r水吹唔會好怪咩 又唔知傾乜好......分分鐘變左問答大會

人點樣先會熟
就係靠溝通
你連溝通都覺得怪
重點有下一步

無錯 希望佢知我鍾意佢 遲啲有進一步關係(大家開始了解對方)可以預留個席位俾我依個a0毒撚啦

欲擒故縱
同個女仔完全冇乜傾過計 但已經俾班仆街同事周圍講我鍾意佢左幾日 依家真係唔知點好 行過都尷尬到爆....

a0既你
同人傾下計
慢慢熟落左先

但真係唔知點開口

記住咁樣係媾唔到女的

但平時嗲都唔嗲句 無啦啦係到r水吹唔會好怪咩 又唔知傾乜好......分分鐘變左問答大會

一早應該抄啦
重建唔建議

因為你唔係佢想要果個
所以覆多1~2句都覺得你chur

a0既你
同人傾下計
慢慢熟落左先

但真係唔知點開口

記住咁樣係媾唔到女的

人點樣先會熟
就係靠溝通
你連溝通都覺得怪
重點有下一步

無錯 希望佢知我鍾意佢 遲啲有進一步關係(大家開始了解對方)可以預留個席位俾我依個a0毒撚啦

你咁就諗就錯啦
你如果一開波就比人知道你中意佢
咁樣7~8成都收撚硬皮
同埋佢唔會因為你中意佢而留一席位比你
係咁易就有席位拎到既話
就唔駛媾女啦

a0既你
同人傾下計
慢慢熟落左先

但真係唔知點開口

記住咁樣係媾唔到女的

人點樣先會熟
就係靠溝通
你連溝通都覺得怪
重點有下一步

你咁就諗就錯啦
咁樣7~8成都收撚硬皮
係咁易就有席位拎到既話
就唔駛媾女啦

唔撚係掛 但佢真係知
聽日個plan就係當若無其事咁r下fd子
頭先主動搵返佢 跟住同佢傾左陣電話又係傾到勁曖昧 之後約咗聽晚食飯 其實我都唔知自己想點想放棄又放唔到
sor off topic一下 我真心想知男仔係點諗女仔做主動一方去搵佢/溝佢

鍾意左個男仔,但唔熟 唔敢做主動,好怕嚇親人
sor off topic一下 我真心想知男仔係點諗女仔做主動一方去搵佢/溝佢

利申 藍絲

利申 藍絲

睇下個男仔係咪鐘意你呢type囉
唔係就會覺得煩
其實 溝女仔洗唔洗show 比佢睇你有好多女仔朋友 類似snapchat 會影下d同女仔fd去食飯咁。咁樣會唔會有反作用

a0既你
同人傾下計
慢慢熟落左先

但真係唔知點開口

記住咁樣係媾唔到女的

人點樣先會熟
就係靠溝通
你連溝通都覺得怪
重點有下一步

你咁就諗就錯啦
咁樣7~8成都收撚硬皮
係咁易就有席位拎到既話
就唔駛媾女啦

唔撚係掛 但佢真係知
聽日個plan就係當若無其事咁r下fd子

你要記住
什麼都是由朋友關係開始
頭先主動搵返佢 跟住同佢傾左陣電話又係傾到勁曖昧 之後約咗聽晚食飯 其實我都唔知自己想點想放棄又放唔到

咁你肯唔肯幼稚地試一試
冇話女仔唔做得主動

當你係fd
佢講到明?
如果個女仔對你冇興趣
就真係出到黎都唔會點出聲

講到明

咁睇法你可以安息啦

唔熟既話
都係做住朋友先
連熟都未熟就莫講主動啦
其實 溝女仔洗唔洗show 比佢睇你有好多女仔朋友 類似snapchat 會影下d同女仔fd去食飯咁。咁樣會唔會有反作用

如果咁做就真係好on9
你媾邊條女都死硬

如果咁做就真係好on9
你媾邊條女都死硬

我想知你咁做目的為何

如果咁做就真係好on9
你媾邊條女都死硬

我想知你咁做目的為何

想挑起女人既妒忌心

如果咁做就真係好on9
你媾邊條女都死硬

我想知你咁做目的為何

想挑起女人既妒忌心

挑那媽就有
女人既妒忌心唔係依啲時候用嫁

wtsapp到依家都重未應你機?

做大將軍我寧願忍痛斬女神
接受唔到這麼近 那麼遠既距離

都係既
只差一步
又點會話放棄就放棄
點都要捱埋佢

多謝呀麻安慰我

有邊個唔想有情人終成眷屬
邊個唔想同自己中意既人一齊
加油

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞