[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
成功了,拖佢手仔,冇縮到,各位加油了,真係唔洗急同唔好chur,人地有意思就一定會揾你,冇既話都唔洗灰心,因為只係你未遇到

一上黎就話得左
咩包膠都冇
係咪想我地當你柴咁斬?
好想喊啊,有冇人陪我傾呀
最近上網識左個女仔,都見左幾次面
慢慢由冇意思開始有意思啦,開始覺得佢係做到老婆果種女人
一開始由佢仲有少少放唔低ex到慢慢佢放低左
每次佢喊都會打比我,到有次佢喊到問我會唔會好似ex咁唔要佢,我答唔會
,到慢慢佢對我態度淡哂,咁我心諗上網識得人,佢應該可能仲有其他男仔搵佢
掛,雖然我自己就冇。
到最近約親佢出街都話唔得閒,咁我應該知自己衰左啦

對上一次散左咁耐仲諗住可以放得 重新識返個好女仔,原來都係發夢,都係做返毒撚算

有冇人陪我呀

你又係犯左果啲最易犯既連人地係點都未了解清楚就話好中意人
咁樣係完全錯晒
你不如認真諗一諗
清晰下自己個思維先
唔好咁樣比佢牽住走

收到啦樓主,我會檢討

唉樓主 又係我 早排曖味緊個女仔呢 ,終於過左排佢同我原來佢識左個新男仔,唔怪得態度變哂啦,我再3追問佢先同我講返,咁我梗係想知更多個男仔既野,反而佢就話點解我唔做更好令到佢更鐘意我。
雖然我而家都冇放棄,但你feel到佢某段時間唔得閒係同緊個男仔傾電話或msg,果一刻你就好辛苦,好心痛,究竟我係咪應該放棄 定 再表現出我對佢真心唔放棄?

我明有幾辛苦
見到人地online
但係就同緊第2個傾計
好似比人搶走左咁
依個時候更加唔好chur
但係你諗清楚係咪真係想放棄
定係想努力啲
睇下會唔會有突破?
成功了,拖佢手仔,冇縮到,各位加油了,真係唔洗急同唔好chur,人地有意思就一定會揾你,冇既話都唔洗灰心,因為只係你未遇到

一上黎就話得左
咩包膠都冇
係咪想我地當你柴咁斬?

一個女仔whatsapp覆得好慢或者成日已讀你
但佢又好肯電話

係咪好正常既事
但佢又好肯電話

係咪好正常既事

屌 肯電話就夠啦 做人咁貪心

我覺得佢自己都清楚未一齊係冇得管你既
最緊要你地keep住有計傾姐
但佢又好肯電話

係咪好正常既事

可能人地習慣真係咁
但佢又好肯電話

係咪好正常既事

我條女都係禁樣 肯同你電話就應該無咩事啦巴打
但佢又好肯電話

係咪好正常既事

我條女都係禁樣 肯同你電話就應該無咩事啦巴打

肯電話無咩事
但佢又好肯電話

係咪好正常既事

我既情況都係一樣
真係唔知佢係諗緊D咩
唔覆加已讀 但又在線上
好辛苦
但佢又好肯電話

係咪好正常既事

我既情況都係一樣
真係唔知佢係諗緊D咩
唔覆加已讀 但又在線上
好辛苦

咁咪下一個囉
唔洗等呢個
但佢又好肯電話

係咪好正常既事

我既情況都係一樣
真係唔知佢係諗緊D咩
唔覆加已讀 但又在線上
好辛苦

咁咪下一個囉
唔洗等呢個

下一個真心鐘意嘅又唔知要等到幾時了
但佢又好肯電話

係咪好正常既事

我既情況都係一樣
真係唔知佢係諗緊D咩
唔覆加已讀 但又在線上
好辛苦

咁咪下一個囉
唔洗等呢個

下一個真心鐘意嘅又唔知要等到幾時了

好過你拖緊呢個冇結果

你好似都有一排冇同個女仔溝通嫁喎

.好耐冇上黎 我係乖巧呀 大家點呀

過得很好你呢

重未考完?
定係啱啱考完所以你去搵人?

重未考完?
定係啱啱考完所以你去搵人?

屌你老尾條女話報ocamp
molamola

過得很好你呢

都係咁啦 上黎答下啲疑難先
屌你老尾條女話報ocamp
molamola

女朋友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞