[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
一個男仔每日點都會搵你
有時秒回 有時就隔勁耐先回
但講幾句就會藍剔你 其實係點

個心話我知人地當你朋友咋
但朋友都唔會日日搵你傾兩句啦

唉 想下定決心唔覆佢msg時又忍唔住
然後最後得到藍剔
死 依排識左知女仔 對佢幾有好感 出過去幾次 都幾好傾。但係訊息搵佢格好多個鐘先應 什至第日 or 幾日先應 想chur下又怕煩 但有時又心掛掛

有冇收清楚啲風人地單身定拍緊拖
人地係成日on但唔覆你?

咁似我個case既
不過我留意到我果個女仔係真係少online wtsapp既
唔知如果係咁既話,又應該點樣解讀呢?
一個男仔每日點都會搵你

然後最後得到藍剔

player?
比我唔會隔咁耐同藍剔我有興趣既人
死 依排識左知女仔 對佢幾有好感 出過去幾次 都幾好傾。但係訊息搵佢格好多個鐘先應 什至第日 or 幾日先應 想chur下又怕煩 但有時又心掛掛

咁似我個case既
不過我留意到我果個女仔係真係少online wtsapp既
唔知如果係咁既話,又應該點樣解讀呢?

有啲人性格真係唔點睇wtsapp
咁既話
你唯有打電話搵下佢
約下佢出黎
一個男仔每日點都會搵你

然後最後得到藍剔

player?

變左有時我報復心理會藍剔佢 佢之後就會話我唔理佢
無限loop

唉 不過player其實冇樣睇 點解人地可以做到咁輕鬆
我以為得我果個係咁 佢都係wtsapp隔好耐先on一次 同佢出過幾次街 而家皮已收 但我仲係好鍾意佢
一個男仔每日點都會搵你

然後最後得到藍剔

player?

變左有時我報復心理會藍剔佢 佢之後就會話我唔理佢
無限loop

唉 不過player其實冇樣睇 點解人地可以做到咁輕鬆

人地做得player緊係輕鬆啦
姐係好似你唔覆你啲朋友一樣之嘛
根本冇難度既
我以為得我果個係咁 佢都係wtsapp隔好耐先on一次 同佢出過幾次街 而家皮已收 但我仲係好鍾意佢

出過幾次街但係皮已收?
對方唔接受FB FD REQUEST可以點做
一個男仔每日點都會搵你

然後最後得到藍剔

似朋友關係
藍TICK你應該係對你既話題無興趣

佢地離離合合咁

佢唔多on 但有時見到佢on 佢都唔應
一個男仔每日點都會搵你

然後最後得到藍剔

似朋友關係
藍TICK你應該係對你既話題無興趣

可能我心ff佢同我一樣 用藍剔黎吊你癮
一切都係諗得太多
有時又驚唔覆佢 佢可能有丁點意思都會熄左

自我收皮啦而家
希望我忍到手

單獨出得幾次街 應該唔會好差ge 點解會皮巳收
原來有仔 哈
都好 唔想哂時間落女人度
反正都唔係第一次
single is not terrible

單身有單身既好
唔需要執著
最緊要開心

無錯 自己決定心景
睇左個post 一排,覺得快刀兄啲意見好好,所以留名支持

同我一樣 wtsapp隔好耐先覆 但每日都有幾句
又係出過街
我未收自己皮 點解你收自己皮既

又係出過街

我都係咁既情況
你地個個女仔係點

又係出過街

我都係咁既情況
你地個個女仔係點
講多啲關於個女仔既detail大家一齊討論下
對方唔接受FB FD REQUEST可以點做

毒撚冇人理

又係出過街

我都係咁既情況
你地個個女仔係點

可能同你個女仔 (講笑
佢係我師妹 心地善良
鐘意佢係因為俾佢既說話感動到
樣中上 鐘意化濃妝
有個好熟嘅女fd
大家有傾有講
會出下街
本來想追佢
但有一日佢同我講
你要係大學追個好啲嘅女仔
之後再搵佢唔到

可以點好

點解會搵佢唔到

我都想知
Whatsapp又唔睇
電話又唔聽
有個好熟嘅女fd
大家有傾有講
會出下街
本來想追佢
但有一日佢同我講
你要係大學追個好啲嘅女仔
之後再搵佢唔到

可以點好

點解會搵佢唔到

我都想知
Whatsapp又唔睇
電話又唔聽

係咪中間發生左咩事
令到佢想避你?

又係出過街

我都係咁既情況
你地個個女仔係點

可能同你個女仔 (講笑
佢係我師妹 心地善良
鐘意佢係因為俾佢既說話感動到
樣中上 鐘意化濃妝

我比佢d 行為舉止吸引到 幾得意

唔算好靚 不過幾吸引 唔化濃妝

出過幾次街但係皮已收?

係呀 出街仲好似拍拖咁
但我而家已經約佢唔到

本身進展都幾順利 但因為某d原因佢唔想拍拖
所以之後我再約佢佢都唔肯出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞