[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
女朋友話返工上堂日日都好忙, 唔係好覆我wtsapp,
主動搵佢又驚佢覺得我煩佢.
佢話鍾意有私人空間, 但係我地拍咗一個月拖都係出過一次街.
成日冇得見又冇計傾好驚個感情會淡,
特別係我地嘅關係唔係基於深愛嗰種, 嚴格嚟講都算係試緊.
佢自己話唔介意一段時間唔見.
咁我應該比多d空間佢? 定係主動d?

我自己係咁諗, 我話去接佢放工佢都唔願意
佢話唔想比人吓吓check住,
我心諗平時你忙我就唔係你放假先約出街, 但係連個見面機會都唔比我, 咁鍾意自己一個咁又應承同我一齊?
[quote]女朋友話返工上堂日日都好忙, 唔係好覆我wtsapp,

[quote]熱戀期都咁?
我都試過
自己會好快頂唔順
wtsapp唔點覆
街又唔點出
基本上同單身冇咩分別
你可以自己考慮下點樣改變自己去迎合佢
又或者諗下自己短期甚至中期內接唔接受到咁樣既愛情

其實以前做緊朋友反而日日wtsapp咩都傾一餐,互相鼓勵吓
而家係埋一齊溝通嘅感覺同d hi-bye fd 差唔多.
我自問唔痴身, 如果佢想熱情d我又受嘅.
其實話唔見面都真係冇咩野, 但係我見佢咁辛苦好想安慰佢同話比佢知有人關心佢. 不過佢都扮到好似冇野咁, 我自己係覺得佢有唔開心.
唉, 講真我地都講到其實做返朋友會唔會好d.
但係以佢目前嘅態度真係連d hi bye fd 都不如囉.

我心諗平時你忙我就唔係你放假先約出街, 但係連個見面機會都唔比我, 咁鍾意自己一個咁又應承同我一齊?

如果有野煩緊咪大大方方講出嚟囉,
佢知我安慰人好叻
不過佢又係咩都唔講好鬼獨立嗰類女仔嚟.
但係我覺得同對方講吓自己野都好正常啫.....
其實點為之fd zone?
小弟好似俾女神fd zone 咗
可以點做
而家好頹吖
好似有d kick住左,我話買個cake佢食,跟住佢話會肥死冇人追,我話咁我養你,佢話咁你死硬啦,我一定會纏住你。但又睇唔出佢話想拍拖咁樣,大家覺得下次出街好唔好郁佢呢,拖佢隻手
好似有d kick住左,我話買個cake佢食,跟住佢話會肥死冇人追,我話咁我養你,佢話咁你死硬啦,我一定會纏住你。但又睇唔出佢話想拍拖咁樣,大家覺得下次出街好唔好郁佢呢,拖佢隻手

又係個啲過馬路拉住佢個啲橋啦?
唔放咪得米

又係個啲過馬路拉住佢個啲橋啦?
唔放咪得米

小弟就俾佢狠狠咁fling開咗
如果冇見過面係咪有D尷

好多野都係0開始
你唔見第一次
又點有後續

so9sad
比我應該會問下佢咁姐係點

唔知係咪平時鳩up開 佢而家都係當我玩玩下唔係認真 或者其實收緊我做兵

咁睇下你肯唔肯問多句囉
問下佢咁我果日點補數先

前日同佢打機 咁岩有另一個女仔打電話比我同我傾左陣
果晚佢都無乜事 繼續同我打機咁
結果尋晚佢無啦啦講一大輪無里頭野然後block左我whatsapp同game好友

點無厘頭先?
重未解block?

話我同台妹打機喎 但我根本無
岩岩終於撩到佢解返我block 之後我攤哂牌 言談中睇出佢應該係好嬲我果日同第2個人傾電話唔理佢
最後佢無覆我 走左去訓教(好似係)
唉得唔得都係睇呢鋪

睇下一陣佢起身有冇下咁啲火啦
如果今日都重係唔點理你既話

佢訓之前係咁講自己有咩唔好 我都話我唔會介意
結果訓醒之後佢又理返我啦

彈出彈入
比多啲耐性睇定啲

唔覺得佢fd zoned你
可以繼續試試

2個月都未約過出黎?
我覺得佢同你講
係試緊你反應姐

可能係工作上有野唔開心
所以情緒飄忽啲
起碼你sc佢
佢都有主動講下咩事
可以繼續試下既
[quote]女朋友話返工上堂日日都好忙, 唔係好覆我wtsapp,

我都試過
自己會好快頂唔順
wtsapp唔點覆
街又唔點出
基本上同單身冇咩分別

其實話唔見面都真係冇咩野, 但係我見佢咁辛苦好想安慰佢同話比佢知有人關心佢. 不過佢都扮到好似冇野咁, 我自己係覺得佢有唔開心.

我就咁睇落
你地一齊左之後
好似重多左個面具咁
有道牆隔住
根本唔似係拍緊拖
重要係最珍貴既熱戀期都咁
有冇諗過好好同佢傾下?
我覺得咁樣落去
都係等分手
其實點為之fd zone?
小弟好似俾女神fd zone 咗
可以點做
而家好頹吖

你當條女係女神就已經輸左9成啦
來龍去脈都冇點幫你

唔駛睇到佢想拍拖嫁
你追佢到手咪得囉
我覺得你可以多啲試探佢
睇下佢有咩反應
目前黎講幾好
我同佢一個星期見一次(一齊上興趣班)
見面時ok多野講 但私底下又唔算多whatsapp
係間中會互相搵大家問下野

明明見面時都ok多互動 但whatsapp回回下就唔覆
識左兩個月到 點先可以進一步

有冇試過搵佢傾閒計

咁都幾明顯佢對你無咩意思
如果回回下唔覆多數當你普通朋友,
如果有好感會好上心,點都會覆你

唔一定既,
但次次都唔覆你就肯定冇好感
啱啱同女朋友一齊左嘅路過
Chur人真係唔好架 一開頭我都怕會chur走左佢
之後慢慢調節自己個心態 唔好搵佢咁多 跟住無耐佢就寫左封信話同我一齊
巴打們加油
最近識左個女仔 佢最近分左手 同佢傾計覺得佢都好sad 好似唔多想復 不過有秒回(一開頭) 今點算?唔好sd野揾佢?
唔好再chur 人
女神就比人chur 走左喇

我都試過
自己會好快頂唔順
wtsapp唔點覆
街又唔點出
基本上同單身冇咩分別

我就咁睇落
你地一齊左之後
好似重多左個面具咁
有道牆隔住
根本唔似係拍緊拖
有冇諗過好好同佢傾下?
我覺得咁樣落去
都係等分手

其實根本冇機會可以傾到, 基本上佢每日都咁忙.
wtsapp 佢有時都要第二朝起身先覆返我.
唉, 唯有同自己講佢真係唔得閒囉.
想搭單問吓如果個男仔成日話個女仔係細路女,小妹妹咁算唔算fd zone咗?但其實個男仔都只係大個女仔兩年唔夠
啱啱同女朋友一齊左嘅路過
Chur人真係唔好架 一開頭我都怕會chur走左佢
之後慢慢調節自己個心態 唔好搵佢咁多 跟住無耐佢就寫左封信話同我一齊
巴打們加油

重要個女仔主動寫情信話同你一齊
巴打何方神聖
最近識左個女仔 佢最近分左手 同佢傾計覺得佢都好sad 好似唔多想復 不過有秒回(一開頭) 今點算?唔好sd野揾佢?

慢慢傾下計先啦
唔好諗咁多住
分得手就9成都唔會開心
你慢慢涉入佢既生活入面
自自然然就會佔一席位
唔好再chur 人
女神就比人chur 走左喇

唔係你既
你chur唔chur都係要走

我都試過
自己會好快頂唔順
wtsapp唔點覆
街又唔點出
基本上同單身冇咩分別

我就咁睇落
你地一齊左之後
好似重多左個面具咁
有道牆隔住
根本唔似係拍緊拖
有冇諗過好好同佢傾下?
我覺得咁樣落去
都係等分手

其實根本冇機會可以傾到, 基本上佢每日都咁忙.
wtsapp 佢有時都要第二朝起身先覆返我.
唉, 唯有同自己講佢真係唔得閒囉.

咁希望你一直都睇得咁開啦
一段感情唔係靠一個人撐
係2個人合力經營

慢慢傾下計先啦
唔好諗咁多住
分得手就9成都唔會開心
你慢慢涉入佢既生活入面
自自然然就會佔一席位

啱啱已讀左我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞