[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
個女仔覆得好慢係咪收得皮

質>量
有D女真係唔好wtsapp呢様野
肯唔肯傾電話/ 出街?

咁出街相處係點架

質>量
肯唔肯傾電話/ 出街?

咁出街相處係點架

其實出街見面先係重點 如果ok既話 whatsapp果啲相對冇咁重要
好似對個同事有好感 但係而家有啲無從入手嘅感覺
因為佢係第二條team 平時好少機會接觸到
有時成班同事一齊食飯嗰時先有傾幾句咁 都算啱傾
都有啲共同興趣咁
但係而家最大問題係唔知佢有冇男朋友 唔想無啦啦做咗隻狗公都唔知
你地會點做
都有啲共同興趣咁
但係而家最大問題係唔知佢有冇男朋友 唔想無啦啦做咗隻狗公都唔知
你地會點做

交換instagram facebook之類啦!
或者whatsapp傾傾下 唔太唐突咁套出黎
eg 見到一個地方/餐廳 好靚/好食 send比佢傾2句之後: 係呀你可以同你男朋友去啦😎幫你搵埋地方拍拖
尋日同佢一齊咗
今日佢就話俾三日時間佢冷靜 三日唔聯絡
係咪冇機
尋日同佢一齊咗
係咪冇機

一齊之後你做左啲咩呀 可能佢有啲後悔
尋日同佢一齊咗
係咪冇機

x2
一齊完今日就話要冷靜
9成9都可以收得皮。。。
佢開始反悔了
尋日同佢一齊咗
係咪冇機

x2
一齊完今日就話要冷靜
佢開始反悔了

agree
尋日同佢一齊咗
係咪冇機

x2
一齊完今日就話要冷靜
佢開始反悔了

agree

logic not make sense
一齊左又要冷靜
咁係咪真係一齊左
尋日同佢一齊咗
係咪冇機

x2
一齊完今日就話要冷靜
佢開始反悔了

發生咩事
尋日同佢一齊咗
係咪冇機

x2
一齊完今日就話要冷靜
佢開始反悔了

發生咩事

質>量
肯唔肯傾電話/ 出街?

咁出街相處係點架

其實出街見面先係重點 如果ok既話 whatsapp果啲相對冇咁重要

好耐無見 大家點

好耐無見 大家點

做咩嘈左?
都有啲共同興趣咁
你地會點做

咁都要拎到人地contact
再傾下先知人地有冇既
好耐無見 大家點

做咩嘈左?

爬文
因為對象爆發
尋日同佢一齊咗
係咪冇機

x2
一齊完今日就話要冷靜
佢開始反悔了

發生咩事

無。。。
我純粹講緊果位巴/絲既情況
好耐無見 大家點

做咩嘈左?

爬文
因為對象爆發

原來係我唔記得左

質>量
肯唔肯傾電話/ 出街?

咁出街相處係點架

做乜會一約約3次
佢出街果啲回應都幾好喎
睇落唔多似兵
慢慢傾下都試探下佢叫佢比日子/邊日得閒
時冷時熱 想點
雖然係我冷先
但係個反差太大 真係話變就變 我接受唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞