[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike

同你出緊街又點會突登應你
等到好夜
係因為你地出街出到好夜?

你一叫佢覆快啲就=chur
人地都有人地既習慣
唯有你去就佢

乜咁大獲呀你
要激動到想喊

你自己又唔肯決絕啲

等到好夜

人地都有人地既習慣
唯有你去就佢

你係佢邊個
憑咩叫人覆快啲?
好易就反感

乜咁大獲呀你
要激動到想喊

等到好夜

人地都有人地既習慣
唯有你去就佢

你係佢邊個
憑咩叫人覆快啲?
好易就反感

乜咁大獲呀你
要激動到想喊

又話3個月
依家話咁快就破左功啦

乜咁大獲呀你
要激動到想喊

又話3個月
依家話咁快就破左功啦

乜咁大獲呀你
要激動到想喊

又話3個月
依家話咁快就破左功啦

收皮啦將軍
又話走
宜家又發晒春咁

乜咁大獲呀你
要激動到想喊

又話3個月
依家話咁快就破左功啦

收皮啦將軍
又話走
宜家又發晒春咁

乜咁大獲呀你
要激動到想喊

又話3個月
依家話咁快就破左功啦

收皮啦將軍
又話走
宜家又發晒春咁

其實洗唔洗表白
定係直接拖手 追緊個乖乖女

講左一萬次
表白係用黎確定關係而講
姐係話你成功左先會表白
唔係用黎打動人同你一齊

咁應該點樣做先會成功 例如做d咩野係dating 個陣

乜咁大獲呀你
要激動到想喊

又話3個月
依家話咁快就破左功啦

收皮啦將軍
又話走
宜家又發晒春咁

其實洗唔洗表白

講左一萬次
表白係用黎確定關係而講
姐係話你成功左先會表白
唔係用黎打動人同你一齊

留明
我有個朋友講d女其實岩就岩
唔岩點都唔會岩
其實真唔真 所以佢話feel到唔岩你就走得
唔岩點都唔會岩

男應該都一樣

乜咁大獲呀你
要激動到想喊

又話3個月
依家話咁快就破左功啦

3個月放棄人呀
你睇你
話咁快已經唔記得晒
其實洗唔洗表白

講左一萬次
表白係用黎確定關係而講
姐係話你成功左先會表白
唔係用黎打動人同你一齊

慢慢黎啦
你要比到好感佢先
點比好感呢
首先你要精桃民
唔好一言堂
多啲留意人地有咩需要
最緊要first impression真係好重要
唔好咁緊張
唔岩點都唔會岩

都可以咁講既
換轉係你
條女你係冇feel既
你都唔會逼自己同佢一齊啦係咪先

乜咁大獲呀你
要激動到想喊

又話3個月
依家話咁快就破左功啦

收皮啦將軍
又話走
宜家又發晒春咁

我80後都有dl啦
快d入啦
曾經我同女朋友好甜蜜,
但佢係幾日前同我分左手。(冇第三者)

我曾經同佢嘈過交,有2次真正有鬧過佢(冇打佢,冇粗口)。
每一次同佢嘈完之後,我都會答應佢唔再有下次。
我發誓我有盡力嘗試過,但就係控制唔到自己既脾氣。一次又一次咁係佢心入面留低傷痕。😔

直到上個月,我讀土木工程yr1。因為sem3果陣真係太忙,每日都留係學校到9點。😔星期六日就要溫書,冇咩時間見佢。
但即使係咁都好,有時我都會放學後去佢屋企樓下食飯,希望可以見到佢一面。
但係實在太多時間冇得見佢啦,就好似冷落左佢咁。有時我係圖書館做緊野既時候,佢打比我我都趕住收線。咁更加好似冷落左佢咁😭。所以好想快d考完,可以同佢拍拖,比返d開心既feel佢。

由上年12月開始,佢一直都好想同我去旅行,但因為我讀緊書冇時間加冇錢,所以一直同佢講話下次先算,因為我真係唔想佢失望。😩
直到有一日佢意識到我真係同唔到佢去旅行,佢就好失望。

宜家,諗返起佢。
其實佢真係個好好既女仔。
成日都會遷就我,體諒我。
之前,我一直都好想去擁有佢,成日都會忽略左佢既感受,令佢傷心。
但我偏偏就係失去左佢之後先識得珍惜。
所以我真係好想有機會再佢起返埋一齊,真真正正去為佢付出,付出我既所有去愛佢,比幸福佢。
有冇咩方法/說話可以重新打動佢,令佢再愛上我
仆街 對個有仔既女同事沉沉地船
日日食飯一齊行都行到勁埋 呢兩日snapchat又成日send selfie

聽我講一句
做仆街仔會有報應的

我都知
我講d flirty野佢又受個下抵死

依啲女
唔要都吧啦

有時睇完冇覆又會話我
日日都叫我戒煙 心諗咪煩啦
d身體接觸佢又唔會避 癡撚線

有男朋友都咁
送都唔撚屌呀

我唔係幫佢講說話
至不過認為佢戒心太低
曾經我同女朋友好甜蜜,

我發誓我有盡力嘗試過,但就係控制唔到自己既脾氣。一次又一次咁係佢心入面留低傷痕。😔

直到上個月,我讀土木工程yr1。因為sem3果陣真係太忙,每日都留係學校到9點。😔星期六日就要溫書,冇咩時間見佢。
但即使係咁都好,有時我都會放學後去佢屋企樓下食飯,希望可以見到佢一面。
但係實在太多時間冇得見佢啦,就好似冷落左佢咁。有時我係圖書館做緊野既時候,佢打比我我都趕住收線。咁更加好似冷落左佢咁😭。所以好想快d考完,可以同佢拍拖,比返d開心既feel佢。

由上年12月開始,佢一直都好想同我去旅行,但因為我讀緊書冇時間加冇錢,所以一直同佢講話下次先算,因為我真係唔想佢失望。😩

宜家,諗返起佢。
之前,我一直都好想去擁有佢,成日都會忽略左佢既感受,令佢傷心。
所以我真係好想有機會再佢起返埋一齊,真真正正去為佢付出,付出我既所有去愛佢,比幸福佢。

各位巴絲幫幫忙
曾經我同女朋友好甜蜜,

宜家,諗返起佢。

各位巴絲幫幫忙

放下吧巴打 宜家要做嘅野唔係要打動佢
學你自己話 傷左佢咁多次
你覺得宜家就可以咁輕易 tum 返佢咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞