[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
Pm條女永遠都好似冇咩好講咁為講而講
講兩句就feel到dead話題
但明明同其他女性朋友咩都傾到

心態問題

相同情況,我上上星期見份工,個老細都講到我適合,已經傾埋offer,話最遲上星期五有通知,結果我等到今日都無電話,我未試過咁期待個offer,我真係好鐘意個佢個pay架

見工同追女,道理係一樣
想分享一下:

同個心儀女仔識左一年,返工識,一直大家係朋友,好多次我約佢睇戲都會出。

同事話我溝佢,但果時唔係,佢都幫我解釋。無咩特別..

間鋪執左,我地無聯絡3個月,我搵番佢,約左佢睇戲,可能太毒,令我自己鍾意左佢。

因為佢考dse,然後又等左佢完考試就再約打波睇戲等。佢主動問等去唔去旅行,雖然知佢目的係追星,去得3日,但我都用自己剩餘無乜既錢勉強咁一齊去,最後無咩特別進展,次次wts都係我搵佢,佢應該好少用手機,又忙。

最近我搵返佢睇戲,我直接wts佢咁問,我想約你睇戲,打完呢句心諗,頂,唔應該咁講!但最後佢居然答應,睇完戲又行左陣機鋪打機,第一次同女神合照,係佢主動影,不過可能想影打機既分數,佢得半張樣

咁打機果間野要入會,佢寫form見到佢下星期生日。我本身諗緊送頸鏈比佢,但聽講平野無好野留番去請食飯仲好。但我想同佢更加親近,心諗的確送禮物唔係一個好方法。

我尋晚wts佢 問佢生日果日 不如一齊去海洋公園玩,理由我講左「你免費,一齊去你可以資助我🤣🤣」
佢講夜晚同屋企人食飯,咁我就講早上去,玩到夜晚走,佢依家考慮緊

感覺佢好似冇乜在意感情方面咁
想分享一下:

同個心儀女仔識左一年,返工識,一直大家係朋友,好多次我約佢睇戲都會出。

間鋪執左,我地無聯絡3個月,我搵番佢,約左佢睇戲,可能太毒,令我自己鍾意左佢。

因為佢考dse,然後又等左佢完考試就再約打波睇戲等。佢主動問等去唔去旅行,雖然知佢目的係追星,去得3日,但我都用自己剩餘無乜既錢勉強咁一齊去,最後無咩特別進展,次次wts都係我搵佢,佢應該好少用手機,又忙。

最近我搵返佢睇戲,我直接wts佢咁問,我想約你睇戲,打完呢句心諗,頂,唔應該咁講!但最後佢居然答應,睇完戲又行左陣機鋪打機,第一次同女神合照,係佢主動影,不過可能想影打機既分數,佢得半張樣

咁打機果間野要入會,佢寫form見到佢下星期生日。我本身諗緊送頸鏈比佢,但聽講平野無好野留番去請食飯仲好。但我想同佢更加親近,心諗的確送禮物唔係一個好方法。

我尋晚wts佢 問佢生日果日 不如一齊去海洋公園玩,理由我講左「你免費,一齊去你可以資助我🤣🤣」
佢講夜晚同屋企人食飯,咁我就講早上去,玩到夜晚走,佢依家考慮緊

係呀,我都覺...但如果佢答應,我點都試下拖佢手示愛,唔得咪早d離場

相同情況,我上上星期見份工,個老細都講到我適合,已經傾埋offer,話最遲上星期五有通知,結果我等到今日都無電話,我未試過咁期待個offer,我真係好鐘意個佢個pay架

見工係萬全準備 一次interview定生死 成個玩法係理性
追女反而一d都唔理性 有時真係一下衝動一下火花就達著 可以無乜準備都追到 無數計
不過都有d地方相同 就係:一次可以見幾份 邊份比offer就要邊份

已經兩日無覆我 啱啱又忍唔住問佢今晚得唔得閒出黎食飯 如果佢再唔覆我我就放棄啦 唔想chur到佢討厭我唉

我諗佢2日都唔覆你
其實潛台詞就係話你好煩
試埋就好死心啦

仲係無應我 我都覺得我好煩好啦我放棄

講完依句就真係要做
唔好一陣人地hea覆一句又即刻上晒身

即卡叉晒電好興奮咁秒回,然後又頹2日

屌佢應左我問我係邊到食 我應該點做 照約佢定點
已經兩日無覆我 啱啱又忍唔住問佢今晚得唔得閒出黎食飯 如果佢再唔覆我我就放棄啦 唔想chur到佢討厭我唉

我諗佢2日都唔覆你
其實潛台詞就係話你好煩
試埋就好死心啦

講完依句就真係要做

照約咪睇下佢出唔出囉
想分享一下:

係呀,我都覺...但如果佢答應,我點都試下拖佢手示愛,唔得咪早d離場

good idea
到時一於試一試

見工就可以一次幾份
媾女就不了
就算比你媾到手
都唔係最中意果個

我諗佢2日都唔覆你
其實潛台詞就係話你好煩
試埋就好死心啦

講完依句就真係要做

照去囉
想分享一下:

你未係佢男朋友唔駛送呢樣送個樣喎

見工係萬全準備 一次interview定生死 成個玩法係理性
追女反而一d都唔理性 有時真係一下衝動一下火花就達著 可以無乜準備都追到 無數計
不過都有d地方相同 就係:一次可以見幾份 邊份比offer就要邊份

追女第一次見都要做好準備架

將軍好細心,如果我女神對我咁講就

我諗佢2日都唔覆你
其實潛台詞就係話你好煩
試埋就好死心啦

講完依句就真係要做

照去囉

好撚on9 化哂妝出左門口同我講要同親戚食飯 屌不如一早話唔得閒 玩鳩我

我諗佢2日都唔覆你
其實潛台詞就係話你好煩
試埋就好死心啦

講完依句就真係要做

照去囉

好撚on9 化哂妝出左門口同我講要同親戚食飯 屌不如一早話唔得閒 玩鳩我

把打有咩打算 之前我都試過約條女諗住睇戲,問完佢冇冇興趣一齊睇,七個鐘後先覆我問我幾時上
我即時話下次先約 你都ready就算出到來都係好假 勉強冇幸福

講完依句就真係要做

照去囉

把打有咩打算 之前我都試過約條女諗住睇戲,問完佢有冇興趣一齊睇,七個鐘後先覆我問我幾時上
我即時話下次先約 你都未ready就算出到來都係好假 勉強冇幸福

講完依句就真係要做

照去囉

把打有咩打算 之前我都試過約條女諗住睇戲,問完佢有冇興趣一齊睇,七個鐘後先覆我問我幾時上
我即時話下次先約 你都未ready就算出到來都係好假 勉強冇幸福

我阿媽都係我女神
傻一次唔夠傻幾次
但又好想繼續去試

我都試過咁傻
可以好明確200%咁話你知
就算傻多1000次都唔會有好結果

而家同佢得閒傾下計
都無諗其他嘢

最好就真係冇諗其他野啦

有都唔敢同佢講啦
衰過咁多獲重唔學到嘢咩

屌啦星個人就黎溶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞