[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
死 依排識左知女仔 對佢幾有好感 出過去幾次 都幾好傾。但係訊息搵佢格好多個鐘先應 什至第日 or 幾日先應 想chur下又怕煩 但有時又心掛掛

有冇收清楚啲風人地單身定拍緊拖
人地係成日on但唔覆你?

佢地離離合合咁

佢唔多on 但有時見到佢on 佢都唔應

有就咪搞人啦

我識佢果時佢話無

我諗起早霸王彊糖仔
我以為得我果個係咁 佢都係wtsapp隔好耐先on一次 同佢出過幾次街 而家皮已收 但我仲係好鍾意佢

出過幾次街但係皮已收?

係呀 出街仲好似拍拖咁
但我而家已經約佢唔到

可能都係萍水相逢
作完戲就走人

但因為我同佢都經歷過d野 所以我先咁放唔低

放唔低既得你自己
原地踏步既都係你自己
諗清楚自己點先會開心
記住唔好幫自己搵咁多藉口
識左個半月
呢個星期開始終於會主動同我講早晨

訓練成功
食住上
識左個半月

繼續加油!上呀

咩都講得既姐
唔駛諗到咁複雜
唔知點解呢兩日佢搵多我
又 Snapchat 又 ig
都好嘅 做下朋友又無咩所謂
無諗過自己淨係頹左一晚就咁冷靜

咩都講得既姐
唔駛諗到咁複雜

識左個半月

訓練成功
食住上

我決定放棄 無謂心掛一個 佢唔當你係一回事既人

告位加油
自己同咗EX分手之後
連識女仔嘅動力都冇咗
利申 分咗差唔多一年

比個機會同時間自己抖下啦
單身都有佢既樂趣同意義

係嘅 我都盡量享受緊單身
只係唔知點解最近同佢一齊啲回憶又出返嚟
不過佢都拍緊拖

咩都講得既姐
唔駛諗到咁複雜

咁已經有話題可以留到佢拍完再傾啦
識左個半月

訓練成功
食住上

冇得驚
唯一可以做既就係自己努力啲
識左個半月

訓練成功
食住上

冇得驚

識左個半月

訓練成功
食住上

冇得驚

係黑心但我認同
識左個半月

訓練成功
食住上

冇得驚

係黑心但我認同

識左個半月

訓練成功
食住上

冇得驚

係黑心但我認同

唔好mon實佢wtsapp你會開心啲
識左個半月

訓練成功
食住上

冇得驚

係黑心但我認同

做下自己鍾意嘅野啦 你嘅人生唔係淨係要圍住佢轉
識左個半月

訓練成功
食住上

冇得驚

係黑心但我認同

已經無mon
用mon人既時間増値下自己好過
希望係做到吸引佢

冇得驚

係黑心但我認同

已經無mon
用mon人既時間増値下自己好過
希望係做到吸引佢

去玩攀石
跟住有啲位唔夠力做就會想練大隻啲
做到啲高難度嘅track,啲女對眼會發晒光
可惜我中意果個唔會玩攀石,齋睇又not her thing
成功了,拖佢手仔,冇縮到,各位加油了,真係唔洗急同唔好chur,人地有意思就一定會揾你,冇既話都唔洗灰心,因為只係你未遇到
好想喊啊,有冇人陪我傾呀
最近上網識左個女仔,都見左幾次面
慢慢由冇意思開始有意思啦,開始覺得佢係做到老婆果種女人
一開始由佢仲有少少放唔低ex到慢慢佢放低左
每次佢喊都會打比我,到有次佢喊到問我會唔會好似ex咁唔要佢,我答唔會
,到慢慢佢對我態度淡哂,咁我心諗上網識得人,佢應該可能仲有其他男仔搵佢
掛,雖然我自己就冇。
到最近約親佢出街都話唔得閒,咁我應該知自己衰左啦

對上一次散左咁耐仲諗住可以放得 重新識返個好女仔,原來都係發夢,都係做返毒撚算

有冇人陪我呀

你又係犯左果啲最易犯既連人地係點都未了解清楚就話好中意人
咁樣係完全錯晒
你不如認真諗一諗
清晰下自己個思維先
唔好咁樣比佢牽住走

收到啦樓主,我會檢討

唉樓主 又係我 早排曖味緊個女仔呢 ,終於過左排佢同我原來佢識左個新男仔,唔怪得態度變哂啦,我再3追問佢先同我講返,咁我梗係想知更多個男仔既野,反而佢就話點解我唔做更好令到佢更鐘意我。
雖然我而家都冇放棄,但你feel到佢某段時間唔得閒係同緊個男仔傾電話或msg,果一刻你就好辛苦,好心痛,究竟我係咪應該放棄 定 再表現出我對佢真心唔放棄?
成功了,拖佢手仔,冇縮到,各位加油了,真係唔洗急同唔好chur,人地有意思就一定會揾你,冇既話都唔洗灰心,因為只係你未遇到

每次佢喊都會打比我,到有次佢喊到問我會唔會好似ex咁唔要佢,我答唔會
,到慢慢佢對我態度淡哂,咁我心諗上網識得人,佢應該可能仲有其他男仔搵佢
掛,雖然我自己就冇。

對上一次散左咁耐仲諗住可以放得 重新識返個好女仔,原來都係發夢,都係做返毒撚算

有冇人陪我呀

咁樣係完全錯晒
你不如認真諗一諗
清晰下自己個思維先
唔好咁樣比佢牽住走

收到啦樓主,我會檢討

唉樓主 又係我 早排曖味緊個女仔呢 ,終於過左排佢同我原來佢識左個新男仔,唔怪得態度變哂啦,我再3追問佢先同我講返,咁我梗係想知更多個男仔既野,反而佢就話點解我唔做更好令到佢更鐘意我。
雖然我而家都冇放棄,但你feel到佢某段時間唔得閒係同緊個男仔傾電話或msg,果一刻你就好辛苦,好心痛,究竟我係咪應該放棄 定 再表現出我對佢真心唔放棄?

如果你係條女, 話就話識左個新男仔
但正常都會吊住你先再慢慢觀察邊個好先2揀1啦

而家人地一識左個新男仔對你既態度就變哂
咁你應該同個新男仔差好遠喎
掛,雖然我自己就冇。

有冇人陪我呀

咁樣係完全錯晒
你不如認真諗一諗
清晰下自己個思維先
唔好咁樣比佢牽住走

收到啦樓主,我會檢討

放棄啦, 佢根本當你係兵。
佢識得第二個男仔, 你咪識第二個女仔。
無謂死纏難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞