[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike

唔覺得佢fd zoned你
可以繼續試試

近排識到個女仔
都有keep住傾計 都你來我往

但冇試過主動搵我~

e.g我1點講完野 佢點半覆完之後 我秒回佢 但佢又唔藍tick我-,-
佢又成8點幾先覆

變左日日都keep住contact 但感覺有d奇怪~

我諗緊我係咪應該等佢主動搵我, 驚chur 親人

巴打點睇

一樣情況,答問大會咁
雖然出過兩次去,但係對話上,
行為上我都覺得似係收緊兵
再試探下,如果真係收兵就準備跳船
近排識到個女仔

但冇試過主動搵我~

e.g我1點講完野 佢點半覆完之後 我秒回佢 但佢又唔藍tick我-,-
佢又成8點幾先覆

巴打點睇

一樣情況,答問大會咁

近排識到個女仔

但冇試過主動搵我~

佢又成8點幾先覆

巴打點睇

一樣情況,答問大會咁

同你好似
不過本身網友識
會互開話題但好少佢主動搵我
近排識到個女仔

但冇試過主動搵我~

佢又成8點幾先覆

巴打點睇

我都煩緊
對方好少主動搵返我

咁你唔好咁上心啦
如果佢少搵你就

咁係到等,? 等等下我驚佢唔搵番我WO,,

人地唔會主動搵番你果陣
好大機會對你冇興趣
如果你都係撻佢唔著
咁就算啦

唔覺得佢fd zoned你
可以繼續試試

2個月都未約過出黎?
我覺得佢同你講
係試緊你反應姐
近排識到個女仔

但冇試過主動搵我~

佢又成8點幾先覆

巴打點睇

一樣情況,答問大會咁

試多次啦
比自己一個交代
今次要好清晰咁話比自己知
如果feel到收兵就即走
近排識到個女仔

但冇試過主動搵我~

佢又成8點幾先覆

巴打點睇

一樣情況,答問大會咁

1星期真係太快
你諗到著一樣可以reject
近排識到個女仔

但冇試過主動搵我~

佢又成8點幾先覆

巴打點睇

一樣情況,答問大會咁

同你好似
不過本身網友識

網友冇見過面
更加有難度
所以都好睇你夠唔夠運
近排識到個女仔

但冇試過主動搵我~

佢又成8點幾先覆

巴打點睇

一樣情況,答問大會咁

同你好似
不過本身網友識

網友冇見過面
更加有難度
所以都好睇你夠唔夠運

對話內容大家都對大家好似有啲興趣咁
早幾日同佢sc 仲話佢幾忙都會覆我
可能佢真係好忙掛
近排識到個女仔

但冇試過主動搵我~

佢又成8點幾先覆

巴打點睇

一樣情況,答問大會咁

叫人做野好難
自己做野好易
由你自己去保持距離

好撚難
返工又叫我等佢 食飯又跟 放工又等
屌今日食早餐又飲埋同一杯野 又餵埋佢食都唔撚縮
cls

唔好諗住將D責任比晒條女你就冇錯呀
一隻手掌拍唔響
你依家做緊野既同仆街冇分別
有冇諗過他朝一日你會成為果隻雞既男朋友既時侯
隻雞係出面都做緊同樣既野
你會有幾難受?

都係自己衰
flirt下flirt下收唔到手

唔會收唔到手
你一諗到條女有男朋友都重受你flirt
就知臭雞黎啦
雖然你做左仆街仔
但係回頭是岸呀

好啦 唯有hea覆佢snapchat
反正返完呢份工都冇乜機會見

盡快遠離佢啦
記住個世界好細嫁咋

cls 拍緊拖都可以snapchat我
雖然rr知係唔係send all
最近追緊一個女仔 其實識左好耐 不過最近叫做玩熟左d咁
我同佢晚晚訓前都會傾陣whatsapp先訓 因為有次佢話如果訓前有人搵 會好訓d
平時佢又會用疊字叫我個名 我又會用疊字叫返佢個名
因為我同佢有一班共同既朋友 佢又會係果班人面前咁樣叫我
有時whatsapp既內容又幾曖昧 就算尋日佢同fd出去飲野都會同我講 又講哂d人係點識有幾男幾女咁 好似比緊安全感咁樣

而下禮拜佢生日 之前佢同我講話生日果日請假一齊去玩
咁我聽到之後就開始約下佢睇下係咪真係同我一齊出去啦 一直都未有答覆
而我又走去買左份禮物諗住送比佢做生日禮物
結果我今日再問佢生日有無約人 不如一齊出去?
佢就話尋晚出去果時同班fd約左生日果日過澳門玩 玩一日 咁

唉其實係咪應該自行收皮 睇個勢根本就無諗過真係要同我生日出街咁

佢講到出口話請假同你去玩
你又真係有約
但係佢就自己去左同班fd過澳門玩
姐係鳩吹啦
咁佢有冇話第2日再同你出先?

無 聽到佢話同FD過澳門玩我已經頹左無乜點再出聲
佢又無主動同我講第二日補返咁

so9sad
比我應該會問下佢咁姐係點

唔知係咪平時鳩up開 佢而家都係當我玩玩下唔係認真 或者其實收緊我做兵

咁睇下你肯唔肯問多句囉
問下佢咁我果日點補數先

前日同佢打機 咁岩有另一個女仔打電話比我同我傾左陣
果晚佢都無乜事 繼續同我打機咁
結果尋晚佢無啦啦講一大輪無里頭野然後block左我whatsapp同game好友

新post lm

近排識到個女仔

但冇試過主動搵我~

佢又成8點幾先覆

巴打點睇

一樣情況,答問大會咁

其實已經可以試下約

女仔見你齋傾計
咪繼續同你齋傾
唔會突登走去估你係咪中意佢
最近追緊一個女仔 其實識左好耐 不過最近叫做玩熟左d咁
我同佢晚晚訓前都會傾陣whatsapp先訓 因為有次佢話如果訓前有人搵 會好訓d
平時佢又會用疊字叫我個名 我又會用疊字叫返佢個名
因為我同佢有一班共同既朋友 佢又會係果班人面前咁樣叫我
有時whatsapp既內容又幾曖昧 就算尋日佢同fd出去飲野都會同我講 又講哂d人係點識有幾男幾女咁 好似比緊安全感咁樣

而下禮拜佢生日 之前佢同我講話生日果日請假一齊去玩
咁我聽到之後就開始約下佢睇下係咪真係同我一齊出去啦 一直都未有答覆
而我又走去買左份禮物諗住送比佢做生日禮物
結果我今日再問佢生日有無約人 不如一齊出去?
佢就話尋晚出去果時同班fd約左生日果日過澳門玩 玩一日 咁

唉其實係咪應該自行收皮 睇個勢根本就無諗過真係要同我生日出街咁

佢講到出口話請假同你去玩
你又真係有約
但係佢就自己去左同班fd過澳門玩
姐係鳩吹啦
咁佢有冇話第2日再同你出先?

無 聽到佢話同FD過澳門玩我已經頹左無乜點再出聲
佢又無主動同我講第二日補返咁

so9sad
比我應該會問下佢咁姐係點

唔知係咪平時鳩up開 佢而家都係當我玩玩下唔係認真 或者其實收緊我做兵

咁睇下你肯唔肯問多句囉
問下佢咁我果日點補數先

前日同佢打機 咁岩有另一個女仔打電話比我同我傾左陣
果晚佢都無乜事 繼續同我打機咁
結果尋晚佢無啦啦講一大輪無里頭野然後block左我whatsapp同game好友

點無厘頭先?
重未解block?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞