[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike

好想喊啊,有冇人陪我傾呀
最近上網識左個女仔,都見左幾次面
慢慢由冇意思開始有意思啦,開始覺得佢係做到老婆果種女人
一開始由佢仲有少少放唔低ex到慢慢佢放低左
每次佢喊都會打比我,到有次佢喊到問我會唔會好似ex咁唔要佢,我答唔會
,到慢慢佢對我態度淡哂,咁我心諗上網識得人,佢應該可能仲有其他男仔搵佢
掛,雖然我自己就冇。
到最近約親佢出街都話唔得閒,咁我應該知自己衰左啦

對上一次散左咁耐仲諗住可以放得 重新識返個好女仔,原來都係發夢,都係做返毒撚算

有冇人陪我呀
每次佢喊都會打比我,到有次佢喊到問我會唔會好似ex咁唔要佢,我答唔會
,到慢慢佢對我態度淡哂,咁我心諗上網識得人,佢應該可能仲有其他男仔搵佢
掛,雖然我自己就冇。

對上一次散左咁耐仲諗住可以放得 重新識返個好女仔,原來都係發夢,都係做返毒撚算

有冇人陪我呀

你又係犯左果啲最易犯既連人地係點都未了解清楚就話好中意人
咁樣係完全錯晒
你不如認真諗一諗
清晰下自己個思維先
唔好咁樣比佢牽住走
掛,雖然我自己就冇。

有冇人陪我呀

咁樣係完全錯晒
你不如認真諗一諗
清晰下自己個思維先
唔好咁樣比佢牽住走

收到啦樓主,我會檢討
掛,雖然我自己就冇。

有冇人陪我呀

咁樣係完全錯晒
你不如認真諗一諗
清晰下自己個思維先
唔好咁樣比佢牽住走

收到啦樓主,我會檢討

遲下你諗番就會發現自己依一刻係有幾咁傻
我同佢一個星期見一次(一齊上興趣班)
見面時ok多野講 但私底下又唔算多whatsapp
係間中會互相搵大家問下野

明明見面時都ok多互動 但whatsapp回回下就唔覆
識左兩個月到 點先可以進一步

有冇試過搵佢傾閒計

咁都幾明顯佢對你無咩意思
如果回回下唔覆多數當你普通朋友,
如果有好感會好上心,點都會覆你
最近追緊一個女仔 其實識左好耐 不過最近叫做玩熟左d咁
我同佢晚晚訓前都會傾陣whatsapp先訓 因為有次佢話如果訓前有人搵 會好訓d
平時佢又會用疊字叫我個名 我又會用疊字叫返佢個名
因為我同佢有一班共同既朋友 佢又會係果班人面前咁樣叫我
有時whatsapp既內容又幾曖昧 就算尋日佢同fd出去飲野都會同我講 又講哂d人係點識有幾男幾女咁 好似比緊安全感咁樣

而下禮拜佢生日 之前佢同我講話生日果日請假一齊去玩
咁我聽到之後就開始約下佢睇下係咪真係同我一齊出去啦 一直都未有答覆
而我又走去買左份禮物諗住送比佢做生日禮物
結果我今日再問佢生日有無約人 不如一齊出去?
佢就話尋晚出去果時同班fd約左生日果日過澳門玩 玩一日 咁

唉其實係咪應該自行收皮 睇個勢根本就無諗過真係要同我生日出街咁

佢講到出口話請假同你去玩
你又真係有約
但係佢就自己去左同班fd過澳門玩
姐係鳩吹啦
咁佢有冇話第2日再同你出先?

無 聽到佢話同FD過澳門玩我已經頹左無乜點再出聲
佢又無主動同我講第二日補返咁

so9sad
比我應該會問下佢咁姐係點

唔知係咪平時鳩up開 佢而家都係當我玩玩下唔係認真 或者其實收緊我做兵

咁睇下你肯唔肯問多句囉
問下佢咁我果日點補數先

前日同佢打機 咁岩有另一個女仔打電話比我同我傾左陣
果晚佢都無乜事 繼續同我打機咁
結果尋晚佢無啦啦講一大輪無里頭野然後block左我whatsapp同game好友

點無厘頭先?
重未解block?

話我同台妹打機喎 但我根本無
岩岩終於撩到佢解返我block 之後我攤哂牌 言談中睇出佢應該係好嬲我果日同第2個人傾電話唔理佢
最後佢無覆我 走左去訓教(好似係)
唉得唔得都係睇呢鋪
女朋友話返工上堂日日都好忙, 唔係好覆我wtsapp,
主動搵佢又驚佢覺得我煩佢.
佢話鍾意有私人空間, 但係我地拍咗一個月拖都係出過一次街.
成日冇得見又冇計傾好驚個感情會淡,
特別係我地嘅關係唔係基於深愛嗰種, 嚴格嚟講都算係試緊.
佢自己話唔介意一段時間唔見.
咁我應該比多d空間佢? 定係主動d?
近排識到個女仔
都有keep住傾計 都你來我往

但冇試過主動搵我~

e.g我1點講完野 佢點半覆完之後 我秒回佢 但佢又唔藍tick我-,-
佢又成8點幾先覆

變左日日都keep住contact 但感覺有d奇怪~

我諗緊我係咪應該等佢主動搵我, 驚chur 親人

巴打點睇

一樣情況,答問大會咁
雖然出過兩次去,但係對話上,
行為上我都覺得似係收緊兵
再試探下,如果真係收兵就準備跳船

試多次啦
比自己一個交代
今次要好清晰咁話比自己知
如果feel到收兵就即走

有冇試過搵佢傾閒計

溝仔點計
最近追緊一個女仔 其實識左好耐 不過最近叫做玩熟左d咁
我同佢晚晚訓前都會傾陣whatsapp先訓 因為有次佢話如果訓前有人搵 會好訓d
平時佢又會用疊字叫我個名 我又會用疊字叫返佢個名
因為我同佢有一班共同既朋友 佢又會係果班人面前咁樣叫我
有時whatsapp既內容又幾曖昧 就算尋日佢同fd出去飲野都會同我講 又講哂d人係點識有幾男幾女咁 好似比緊安全感咁樣

而下禮拜佢生日 之前佢同我講話生日果日請假一齊去玩
咁我聽到之後就開始約下佢睇下係咪真係同我一齊出去啦 一直都未有答覆
而我又走去買左份禮物諗住送比佢做生日禮物
結果我今日再問佢生日有無約人 不如一齊出去?
佢就話尋晚出去果時同班fd約左生日果日過澳門玩 玩一日 咁

唉其實係咪應該自行收皮 睇個勢根本就無諗過真係要同我生日出街咁

佢講到出口話請假同你去玩
你又真係有約
但係佢就自己去左同班fd過澳門玩
姐係鳩吹啦
咁佢有冇話第2日再同你出先?

無 聽到佢話同FD過澳門玩我已經頹左無乜點再出聲
佢又無主動同我講第二日補返咁

so9sad

唔知係咪平時鳩up開 佢而家都係當我玩玩下唔係認真 或者其實收緊我做兵

咁睇下你肯唔肯問多句囉
問下佢咁我果日點補數先

結果尋晚佢無啦啦講一大輪無里頭野然後block左我whatsapp同game好友

點無厘頭先?
重未解block?

岩岩終於撩到佢解返我block 之後我攤哂牌 言談中睇出佢應該係好嬲我果日同第2個人傾電話唔理佢
唉得唔得都係睇呢鋪

睇下一陣佢起身有冇下咁啲火啦
如果今日都重係唔點理你既話

熱戀期都咁?
我都試過
自己會好快頂唔順
wtsapp唔點覆
街又唔點出
基本上同單身冇咩分別
你可以自己考慮下點樣改變自己去迎合佢
又或者諗下自己短期甚至中期內接唔接受到咁樣既愛情

有冇試過搵佢傾閒計

睇埋語氣同內容去判斷
溝仔點計

同樣道理
近排識到個女仔
都有keep住傾計 都你來我往

但冇試過主動搵我~

e.g我1點講完野 佢點半覆完之後 我秒回佢 但佢又唔藍tick我-,-
佢又成8點幾先覆

變左日日都keep住contact 但感覺有d奇怪~

我諗緊我係咪應該等佢主動搵我, 驚chur 親人

巴打點睇

一樣情況,答問大會咁
雖然出過兩次去,但係對話上,
行為上我都覺得似係收緊兵
再試探下,如果真係收兵就準備跳船

試多次啦
比自己一個交代
今次要好清晰咁話比自己知
如果feel到收兵就即走

咁你就要係同佢一齊既時間入面試下突圍
無女溝呢
其實女仔對男仔有好感就一定會覆得好密?

我對個女仔有好感,但因為佢番工時間好忙既,所以都好少覆我,但覆親我既都唔係hea覆既,但每次都係我開新話題

咁既話,大家點睇?
其實女仔對男仔有好感就一定會覆得好密?

我對個女仔有好感,但因為佢番工時間好忙既,所以都好少覆我,但覆親我既都唔係hea覆既,但每次都係我開新話題

咁既話,大家點睇?

放工應該唔會咁忙掛?
都冇主動搵你/開新話題?
如果冇見過面係咪有D尷

so9sad

咁睇下你肯唔肯問多句囉
問下佢咁我果日點補數先

點無厘頭先?
重未解block?

唉得唔得都係睇呢鋪

佢訓之前係咁講自己有咩唔好 我都話我唔會介意
結果訓醒之後佢又理返我啦

咁睇下你肯唔肯問多句囉
問下佢咁我果日點補數先

點無厘頭先?
重未解block?

唉得唔得都係睇呢鋪

佢訓之前係咁講自己有咩唔好 我都話我唔會介意
結果訓醒之後佢又理返我啦

好大機會喎

唔覺得佢fd zoned你
可以繼續試試

2個月都未約過出黎?
我覺得佢同你講
係試緊你反應姐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞