[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
岩岩grad左出嚟做野,識左暑假做intern既女仔,頭幾日一齊都幾好傾,但係之後佢比上司調左第二邊做野,完全係冇機會搵到佢吹水同攞電話,只係朝早開早會先見到下,連放工時間同我唔同,佢做埋下星期就走,有咩機會可以攞到佢電話又唔會比佢懷疑?

懷咩疑姐
拎電話依啲野
好撚平常嫁咋
雖然開口果下係好難
但係其實根本冇咩人會當係一回事
所以大大方方行過吹兩嘴
跟住就問佢/同佢交換電話啦

攞左佢fb啦,但係仲未攞電話,遲嚟我驚佢下星期走左要返學,就算攞到電話到時wtsapp佢都無話題,可以點做?

咁咪fb傾2句先再拎電話囉
又驚人走又驚人懷疑又驚攞到電話無話題
淨係不斷去幻想一d可能既挫折 永遠唔行出第一歩去試
你咁様FF法 諗到人地結埋婚生埋仔都仲有大把挫折你諗啦
你老尾咁撚柒驚咪自己一個過成世算囉
新加入A0被chur絲
有個男仔鍾意我
Intern識的
會成日等我收工
叫我起身
我要返早又話陪我返
後尾有次成班fd想撮合我地
我想扮唔知就話唔覺有人追緊我
仲話我要識好耐先會諗其他

然後佢就越做越出面
會無啦啦幫我撥頭髮
我食剩野就話我浪費 然後幫我食晒佢

我諗住佢聽到我唔鍾意咁快就會慢慢黎
點知佢前排都係表白左
我用唔想咁快做理由拒絕左佢
佢依家成日都夜晚先同我chat
有時私chat有時gp chat
同埋又唔係秒回個隻
有時候我回左 但佢訓左
到第二朝又唔會覆返我 但又會係gp講野(雖然我會係佢講野既對象)
唔明佢呢種行為
應該話佢欲擒故縱緊定係唔想chur我

唔洗咁多
有時做人自私啲好
因為 當你為人諗,人地未必為你諗

岩岩grad左出嚟做野,識左暑假做intern既女仔,頭幾日一齊都幾好傾,但係之後佢比上司調左第二邊做野,完全係冇機會搵到佢吹水同攞電話,只係朝早開早會先見到下,連放工時間同我唔同,佢做埋下星期就走,有咩機會可以攞到佢電話又唔會比佢懷疑?

懷咩疑姐
拎電話依啲野
好撚平常嫁咋
雖然開口果下係好難
所以大大方方行過吹兩嘴

攞左佢fb啦,但係仲未攞電話,遲嚟我驚佢下星期走左要返學,就算攞到電話到時wtsapp佢都無話題,可以點做?

咁咪fb傾2句先再拎電話囉
又驚人走又驚人懷疑又驚攞到電話無話題
淨係不斷去幻想一d可能既挫折 永遠唔行出第一歩去試
你咁様FF法 諗到人地結埋婚生埋仔都仲有大把挫折你諗啦
你老尾咁撚柒驚咪自己一個過成世算囉

新加入A0被chur絲
有個男仔鍾意我
Intern識的
會成日等我收工
叫我起身
我要返早又話陪我返

然後佢就越做越出面
會無啦啦幫我撥頭髮

點知佢前排都係表白左
同埋又唔係秒回個隻
有時候我回左 但佢訓左
到第二朝又唔會覆返我 但又會係gp講野(雖然我會係佢講野既對象)
唔明佢呢種行為

唔洗咁多
有時做人自私啲好

又好少可喎
你地咁多身體接觸
佢反應又幾好
都係到迴避你既應約
咁傾多一兩日
然後再試探下啦

佢唔覆
你咪做下自己野先囉
你又唔係佢邊個
係到苦等做咩姐

我明 但有時睇到佢last seen在線上就會亂諗野 無法專心手頭上d野
唔知long d會唔會係佢考慮因素之一?
我唔敢chur 因為佢上兩個禮拜先失戀 依家佢可能當我係個新朋友咁去認識住 了解中
一chur就嚇走佢啦 但我時間無多啦

又好少可喎
你地咁多身體接觸
佢反應又幾好
都係到迴避你既應約
咁傾多一兩日
然後再試探下啦

佢唔覆
你咪做下自己野先囉
你又唔係佢邊個
係到苦等做咩姐

我明 但有時睇到佢last seen在線上就會亂諗野 無法專心手頭上d野
我唔敢chur 因為佢上兩個禮拜先失戀 依家佢可能當我係個新朋友咁去認識住 了解中

你諗住大家岩岩開始就要long d? long幾耐?
衰d講句 哂心機
long d成功機會已經細 仲要岩岩一齊就long

又好少可喎
你地咁多身體接觸
佢反應又幾好
都係到迴避你既應約
咁傾多一兩日
然後再試探下啦

佢唔覆
你咪做下自己野先囉
你又唔係佢邊個
係到苦等做咩姐

衰d講句 哂心機

- 人地岩岩先失戀 (可能唔覺意當左你水泡)
- 岩岩一齊就long d (感情基礎薄弱)
- Long d成功機會細

以上三點加埋真係好難成功喎

又好少可喎
你地咁多身體接觸
佢反應又幾好
都係到迴避你既應約
咁傾多一兩日
然後再試探下啦

佢唔覆
你咪做下自己野先囉
你又唔係佢邊個
係到苦等做咩姐

衰d講句 哂心機

你係話個女仔可能咁諗所以都唔會放太多感覺落去?我依家都仲未知佢係點 Long D都要俾我一齊左先得ga大佬
一時肯同我打電話 出街 有身體接觸(都多)
一時又冷淡 hea覆 已讀不回
我真係好唔明點解D人要咁

咁咪拖下先囉
呢啲野雙向嘅
一個人急都冇用
你又試下做下野分下心
等到佢得閒再傾囉

又好少可喎
你地咁多身體接觸
佢反應又幾好
都係到迴避你既應約
咁傾多一兩日
然後再試探下啦

佢唔覆
你咪做下自己野先囉
你又唔係佢邊個
係到苦等做咩姐

衰d講句 哂心機

你係話個女仔可能咁諗所以都唔會放太多感覺落去?我依家都仲未知佢係點 Long D都要俾我一齊左先得ga大佬

反感就一定無對你反感既
但long d好大機會係個女仔既考慮因素囉

設身處地諗下啦 long d就係人都無信心嫁啦
人地岩岩先失完戀 唔通又想咁快hurt多次咩?
你就淨係識諗撚住一齊左先一齊左先
講真 就算比你得米 你又有幾大信心維持到啊?
你自己諗清楚啦

Long D成功率應該得10% 好折磨好難受架

佢唔覆
你咪做下自己野先囉
你又唔係佢邊個
係到苦等做咩姐

衰d講句 哂心機

反感就一定無對你反感既

你自己諗清楚啦

都係既 始終人地諗緊咩 我唔知 只可以9估咁

約佢 佢次次都搵到野推我 佢個人好怕醜, 我同佢未見過,但有共同朋友
依家都係冷淡一排先

咁咪拖下先囉
呢啲野雙向嘅
一個人急都冇用
你又試下做下野分下心
等到佢得閒再傾囉

佢唔覆
你咪做下自己野先囉
你又唔係佢邊個
係到苦等做咩姐

衰d講句 哂心機

反感就一定無對你反感既

你自己諗清楚啦

都係既 始終人地諗緊咩 我唔知 只可以9估咁

新加入A0被chur絲
有個男仔鍾意我
Intern識的
會成日等我收工
叫我起身
我要返早又話陪我返

然後佢就越做越出面
會無啦啦幫我撥頭髮

點知佢前排都係表白左
同埋又唔係秒回個隻
有時候我回左 但佢訓左
唔明佢呢種行為

唔洗咁多
有時做人自私啲好

係呀所以唔係100%必要都唔好試

約佢 佢次次都搵到野推我 佢個人好怕醜, 我同佢未見過,但有共同朋友
依家都係冷淡一排先

咁唔好約住喇 傾住計先 證明未係時候

懷咩疑姐
拎電話依啲野
好撚平常嫁咋
雖然開口果下係好難
所以大大方方行過吹兩嘴

話題依啲自己開拓
如果連波都未開就已經驚
咁就88得啦

又好少可喎
你地咁多身體接觸
佢反應又幾好
都係到迴避你既應約
咁傾多一兩日
然後再試探下啦

佢唔覆
你咪做下自己野先囉
你又唔係佢邊個
係到苦等做咩姐

上2星期先失戀
就算同你一齊左
都係long d
我本人唔覺得成數有幾高

一開始熱情果陣唔約人出街?

4年真係
莫講4年
4個月都難頂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞