[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
到底點先知道chur你既人係漁翁撒網定只係對你咁?

應該唔會漁翁撒網式chur人掛

但係又覺得好怪
冇見過or見得一兩次仲要個look極柒
咁chur到底為D乜

但係又覺得好怪
咁chur到底為D乜

可能你覺得自己柒但係人地眼中好靚

重未考完?
定係啱啱考完所以你去搵人?

考完試唔約人出街玩下?
以前一考完試就瘋狂出街嫁喎

咁依家啲對話如何?
重係deadair為主?

聽落好似冇乜進展咁
有冇搵到啲有共同興趣做話題呀
咁樣會易啲入手喎

最好話題就以輕鬆為主啦
內容太專業都未必係好事

自己feel唔feel到個成數有幾大
真係想攤牌?
唔好諗住用逼既心態呀

咁你有冇諗過攤牌如果真係比佢拒絕既話
又要再承受多次傷害
雖然都有個好好既理由叫自己斬欖

都係既
去到一個位
就會寧願冇
都想比自己知道個結果
因為已經冇晒希望同耐性

咁突然既
一齊左幾耐

曖昧咗一百五十幾日,拍拖4個月

5個月既曖昧
挨黎短短4個月既感情
你地之間出左啲咩事呀

咁突然既
一齊左幾耐

感覺變左真係絕症

佢係自從拍拖之後,就好似變咗個人咁
不斷搵嘢做填補自己時間 ,搞到好少見面,我嘅要求見面大多數都係被拒絕,因為呢件事有爭拗過,但問題始終都未解決,之後可能因為佢用忙碌而去減淡咗我地之前嘅嗰種感覺 就提出咗分手

有啲人可能一齊左先發現原來唔係好似自己想像既果回事咁。。。。
所謂既曇花一現
我有朋友都好似你咁樣
依家都係徘徊係分手邊緣
睇開啲
徹底咁傷心
徹底咁覺醒
好啦好啦 sc就黎冇火啦 有得同fd玩就唔記得我

咁突然既
一齊左幾耐

感覺變左真係絕症

不斷搵嘢做填補自己時間 ,搞到好少見面,我嘅要求見面大多數都係被拒絕,因為呢件事有爭拗過,但問題始終都未解決,之後可能因為佢用忙碌而去減淡咗我地之前嘅嗰種感覺 就提出咗分手

溝到手就冇心維繫 呢啲人真係好衰

搞清楚先 我係巴打😂

sorry😂我代入左自己 因為我係絲

我都唔知應該點好,佢又想同我繼續做朋友

痴撚線
我字典入面
從來都沒有再見亦是朋友依句說話
我亦都非常反對你繼續做朋友
有無巴打衰過幾次無曬信心同動力再搵下一個

唔會
因為我一直都對愛情抱有憧憬
我一直都相信我會遇到個啱既
所以
佢出現了
我建議大家斷絕一排先 之後再重新搵番可能會有火花

最慘就係我生日同佢相差幾日 我11佢17

咁諗唔諗住約出黎食生日飯
你地係和平分手到 好似可以即刻做番朋友咁既點解

我啲fd勸我暫時唔好見面會好啲 禮物嗰啲都唔好俾啦 一句生日快樂就得

真係唔好搞咁多野
無意思的

邊忽冇呀
冇事就真
睇得出佢反應都幾好
可以keep on

唔會
所以
佢出現了

但係又覺得好怪
咁chur到底為D乜

情人眼出西施呀
人睇你
同你睇你自己
係兩回事黎

無好感既理得你個頭有雀屎咩

咁突然既
一齊左幾耐

感覺變左真係絕症

搞清楚先 我係巴打😂

痴撚線
我字典入面

分手仲做到真心朋友只有一個原因
就係你地無真正愛過

我幾時都覺得sc唔好玩又唔好用
有冇拎人地wtsapp呀

睇開啲啦
無謂係個枯井中打水喝

唔會
所以
佢出現了

真正果個未出現就係未出現
遇到可能只係你自己一廂情願認為
唔代表真係屬於你

9成9係有好感啦
太明顯啦

咁突然既
一齊左幾耐

感覺變左真係絕症

搞清楚先 我係巴打😂

痴撚線
我字典入面

就係你地無真正愛過

愛過就會恨
做得番朋友

咁突然既
一齊左幾耐

感覺變左真係絕症

搞清楚先 我係巴打😂

痴撚線
我字典入面

就係你地無真正愛過

愛過就會恨
做得番朋友
係因為你地一直都係朋友
只係你/佢一廂情願咁拍拖
先會有再見亦是朋友依句話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞