[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike

自己feel唔feel到個成數有幾大
真係想攤牌?
唔好諗住用逼既心態呀

咁你有冇諗過攤牌如果真係比佢拒絕既話
又要再承受多次傷害
雖然都有個好好既理由叫自己斬欖

好老實咁答你
女仔做主動唔係多數唔受
但如果我本身對你都冇興趣
就算你幾主動我都唔會受
除非為左食女就會受你
所以你都係唔好逼人啦
好易令人驚左你再避你

講得好白

你做乜野黎搞到人地話煩呀

重未考完?
定係啱啱考完所以你去搵人?

考完試唔約人出街玩下?
以前一考完試就瘋狂出街嫁喎

咁依家啲對話如何?
重係deadair為主?

聽落好似冇乜進展咁
有冇搵到啲有共同興趣做話題呀
咁樣會易啲入手喎

重未考完?
定係啱啱考完所以你去搵人?

考完試唔約人出街玩下?
以前一考完試就瘋狂出街嫁喎

咁依家啲對話如何?
重係deadair為主?

自己feel唔feel到個成數有幾大
真係想攤牌?
唔好諗住用逼既心態呀

咁你有冇諗過攤牌如果真係比佢拒絕既話
又要再承受多次傷害
雖然都有個好好既理由叫自己斬欖

咁突然既
一齊左幾耐

曖昧咗一百五十幾日,拍拖4個月

咁突然既
一齊左幾耐

感覺變左真係絕症

咁突然既
一齊左幾耐

感覺變左真係絕症

佢係自從拍拖之後,就好似變咗個人咁
不斷搵嘢做填補自己時間 ,搞到好少見面,我嘅要求見面大多數都係被拒絕,因為呢件事有爭拗過,但問題始終都未解決,之後可能因為佢用忙碌而去減淡咗我地之前嘅嗰種感覺 就提出咗分手

咁突然既
一齊左幾耐

感覺變左真係絕症

不斷搵嘢做填補自己時間 ,搞到好少見面,我嘅要求見面大多數都係被拒絕,因為呢件事有爭拗過,但問題始終都未解決,之後可能因為佢用忙碌而去減淡咗我地之前嘅嗰種感覺 就提出咗分手

溝到手就冇心維繫 呢啲人真係好衰

咁突然既
一齊左幾耐

感覺變左真係絕症

搞清楚先 我係巴打😂

咁突然既
一齊左幾耐

感覺變左真係絕症

搞清楚先 我係巴打😂

sorry😂我代入左自己 因為我係絲

咁突然既
一齊左幾耐

感覺變左真係絕症

搞清楚先 我係巴打😂

我都唔知應該點好,佢又想同我繼續做朋友

感覺變左真係絕症

搞清楚先 我係巴打😂

我都唔知應該點好,佢又想同我繼續做朋友

其實好睇你想放低佢move on 定繼續等復合機會
我建議大家斷絕一排先 之後再重新搵番可能會有火花

最慘就係我生日同佢相差幾日 我11佢17
有無巴打衰過幾次無曬信心同動力再搵下一個

咁諗唔諗住約出黎食生日飯
你地係和平分手到 好似可以即刻做番朋友咁既點解

咁諗唔諗住約出黎食生日飯
你地係和平分手到 好似可以即刻做番朋友咁既點解

我啲fd勸我暫時唔好見面會好啲 禮物嗰啲都唔好俾啦 一句生日快樂就得

一次依家冇

到底點先知道chur你既人係漁翁撒網定只係對你咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞