[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
就23歲了😢仲係A0
溝唔到女

我27都唔意思同人講

我記得巴打你之前都有留言
依家係咩情況?

阿麻你仲記得我 你見我冇入來一排就知咩事啦

有時望過你地個名都有印象
btw
追唔到唔緊要
反正佢都唔屬於你
就算同你一齊都唔長久啦係咪先
慢慢等下個重好啦

厚面皮啲
明知佢冇野做
咪問下佢係屋企搞緊咩
再慢慢搵話題吹囉

唔覆咁就等下啦
千萬唔好追魂chur
你生活唔係剩係得佢
就23歲了😢仲係A0
溝唔到女

我27都唔意思同人講

可能份人太on9 自問樣正正常常 少少baby fat
身邊少女性朋友同女性圈子 唔知係咪原因呢

女性朋友同圈子少固之然係其一啦
最緊要都係睇你性格
處事做人果啲
同埋有冇些少幽默感同口才

講開幽默感
幽默呢様野真係男人溝女最大武器 (唔計物質)

正如男人都唔中意悶到死既女人啦
只不過一個係被揀
一知係揀人
其實前排有個幾好既對象,都有做下朋友食下飯睇下戲了解下,我唔係成日望住電話所以無覆佢whatsapp, 佢有幾次不停whatsapp我,話做咩唔覆佢,話佢好唔開心,點解咁對佢

最後我冇再同佢出去,真係好煩好chur

咁就chur走左
+(⊙o⊙)
如果同個女仔一日0 whatsapp但夜晚會講電話

係咪好過日日whatsapp

睇你傾咩啦
如果都會傾下有深度既野
又或者可以了解到佢多啲既話
咁都係好事黎既
但係點解會wtsapp既

大家咩都有講,包括愛情既野,成日問我以前拍拖既野
不佢有個習慣係whatsapp覆得唔密同成日講講下唔覆,所以我先晚晚打比佢
佢又話好enjoy講電話

紅字唔明

點解會0wtsapp打漏字
你有冇係電話到試探下點解會覆覆下唔覆
例如:冇啦啦唔見左人 以為你失左蹤呀
唔chur人 有時佢想應先應 唔應都冇咩再點狂SD野比佢
好唔好令到距離遠咗

唔應就真係唔好狂sd
咁樣只會成功地再逼走佢

不過佢都多人追 可能好快都比人搶走

近水樓台先得月
如果點努力都埋唔到身
就做好準備抽身

9成9係有好感啦
太明顯啦

其實如果有興趣同有心傾既話
好少會keep唔到日日傾
不過有冇機依啲
就散多少少時間落去啦
慢慢就會睇得清楚

你可以chok下佢
睇下佢咩料家嘛

9成9係有好感啦
太明顯啦

不過有冇機依啲
就散多少少時間落去啦
慢慢就會睇得清楚

慢熱依樣野
我唔知係咪愛情方面佢都係咁啦
不過咁講
依樣野急唔黎
急到都唔會好
咁不如試下跟住佢一齊放慢步伐
慢慢感受下
了解下到底係咩一回事先
唔覺意聽到女神d fd問佢係咪你暗戀嗰個揾你

有冇收過下風對象係咪真係有暗戀對象?
btw
女神你老母咩
一黎就抬到啲女咁高
你重點追?

睇你傾咩啦
如果都會傾下有深度既野
咁都係好事黎既

不佢有個習慣係whatsapp覆得唔密同成日講講下唔覆,所以我先晚晚打比佢

紅字唔明

你見佢唔覆你,你第一次打比佢係咪要好大勇氣

其實佢係之前講過唔中意打字
同埋未傾過電話之前佢反而同我講過下可以傾電話

咁我先估佢中意講電話多過whatsapp咋

巴打你個個女仔本身係點識先

有咩關係

睇你地本身熟唔熟姐
快啲講黎聽下
如果網上識人 傾幾耐先出黎見先好
因為齋Whatapp好似冇乜可能再發展

睇你傾咩啦
如果都會傾下有深度既野
咁都係好事黎既

紅字唔明

又唔係話0 whatsapp既,而家可能每日得幾句
初初同佢whatsapp都已經係傾傾下唔覆既人黎
咁我諗住佢都講電話,我都唔想問佢點解成日唔覆,好似好chur咁

睇你傾咩啦
如果都會傾下有深度既野
咁都係好事黎既

紅字唔明

有咩關係

睇你地本身熟唔熟姐
快啲講黎聽下

唔知算唔算熟,識左一個月都無,出過一次街

同佢講電話佢會成日問你野eg以前拍拖d野,講既野係好表達出對你有興趣咁
佢就無乜咁,ig都唔多人follow

不過佢whatsapp真係有成日已讀我既習慣
同個女仔本身係同事 佢辭職左 但仲係同一個商場做野 佢都知我鐘意佢 但我無做過啲咩過火既事 大家而家見面只係打個招呼 好難好似以前咁傾計

紅字唔明

有咩關係

睇你地本身熟唔熟姐
快啲講黎聽下

同佢講電話佢會成日問你野eg以前拍拖d野,講既野係好表達出對你有興趣咁

同我情況一模一樣 真係唔知佢諗緊咩
可能佢依家當你係frd咁
慢慢keep住個節奏 約下佢去下街咁
耐左 大家都建立左個感情 了解多左 咪會知大家當大家係咩囉 呢個其實都係為埋你自己
我同你一樣 日日等佢覆 但佢就hea你咁 不過又肯傾電話 出下街喎
但可能我自己只係將佢放大左 依賴左佢成為我無野做時去渡過時間嘅人
慢慢傾 唔覆你就唔好狂send 會覆你既 自然會覆
過一段時間真係無覆你先send d野問下佢 我會send好笑圖or生活發生左既野俾佢 等佢都易d覆你嘛

9成9係有好感啦
太明顯啦

不過有冇機依啲
就散多少少時間落去啦
慢慢就會睇得清楚

慢熱依樣野
我唔知係咪愛情方面佢都係咁啦
不過咁講
依樣野急唔黎
急到都唔會好
咁不如試下跟住佢一齊放慢步伐
慢慢感受下
了解下到底係咩一回事先

紅字唔明

有咩關係

睇你地本身熟唔熟姐
快啲講黎聽下

同我情況一模一樣 真係唔知佢諗緊咩
可能佢依家當你係frd咁
慢慢keep住個節奏 約下佢去下街咁
耐左 大家都建立左個感情 了解多左 咪會知大家當大家係咩囉 呢個其實都係為埋你自己
我同你一樣 日日等佢覆 但佢就hea你咁 不過又肯傾電話 出下街喎
但可能我自己只係將佢放大左 依賴左佢成為我無野做時去渡過時間嘅人
慢慢傾 唔覆你就唔好狂send 會覆你既 自然會覆
過一段時間真係無覆你先send d野問下佢 我會send好笑圖or生活發生左既野俾佢 等佢都易d覆你嘛

咁可能佢用whatsapp既習慣真係咁掛
佢有時主動hi完我講幾句又唔覆

我唔通問佢做咩唔覆我咩,咁問會太chur
咁佢肯講電話我又唔應該睇whatsapp咁重既

睇你傾咩啦
如果都會傾下有深度既野
咁都係好事黎既

紅字唔明

有咩關係

睇你地本身熟唔熟姐
快啲講黎聽下

你又知佢已讀你
佢有開藍tick???
就23歲了😢仲係A0
溝唔到女

我27都唔意思同人講

我記得巴打你之前都有留言
依家係咩情況?

阿麻你仲記得我 你見我冇入來一排就知咩事啦

有時望過你地個名都有印象
btw
追唔到唔緊要
反正佢都唔屬於你
就算同你一齊都唔長久啦係咪先
慢慢等下個重好啦

我25a0都係咁
同人傾傾下冇下文比人藍tick

唉,緣份好難講,你簡人,人簡你,合則來,不合則去

睇你傾咩啦
如果都會傾下有深度既野
咁都係好事黎既

紅字唔明

有咩關係

睇你地本身熟唔熟姐
快啲講黎聽下

你又知佢已讀你
佢有開藍tick???

無啊我都無開

咁佢唔覆唔係叫已讀咩

睇你傾咩啦
如果都會傾下有深度既野
咁都係好事黎既

紅字唔明

有咩關係

睇你地本身熟唔熟姐
快啲講黎聽下

你又知佢已讀你
佢有開藍tick???

無啊我都無開

咁佢唔覆唔係叫已讀咩

你同佢本身係同學
定網上識先

睇你傾咩啦
如果都會傾下有深度既野
咁都係好事黎既

紅字唔明

有咩關係

睇你地本身熟唔熟姐
快啲講黎聽下

你又知佢已讀你
佢有開藍tick???

無啊我都無開

咁佢唔覆唔係叫已讀咩

你同佢本身係同學
定網上識先

fd既fd

大家岩岩識有講過想認真搵人認真發展

睇你傾咩啦
如果都會傾下有深度既野
咁都係好事黎既

紅字唔明

又唔係話0 whatsapp既,而家可能每日得幾句
初初同佢whatsapp都已經係傾傾下唔覆既人黎
咁我諗住佢都講電話,我都唔想問佢點解成日唔覆,好似好chur咁

咁你就要試下去就佢既溝通方式啦
同個女仔本身係同事 佢辭職左 但仲係同一個商場做野 佢都知我鐘意佢 但我無做過啲咩過火既事 大家而家見面只係打個招呼 好難好似以前咁傾計

一揭左底牌就番唔到去以前嫁啦
除非人地都冧你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞