DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
脫面毛脫到咁?
十幾日前我上去已經撳左十分鐘門鐘先有人慢慢行岀嚟開門俾我 之後入房打第三下就打到我條眉 依家左邊眉冇左後半條 原本話要我白等三個月睇下條眉有冇毛岀返先決定賠唔賠個漂眉俾我 嬲到我係電話同個經理講左勁耐 最後再傾先話唔洗等三個月 但係佢搵到外面既師傅幫我漂返條眉之前我只可以自己每日畫眉等
無得自己揀飄眉師傅?
自己揀又話要額外批兩個幾月 又話要睇budget睇公司 一句講哂就係可以但煩到你唔會想咁做
幾慘 好彩冇脫面毛
唔係啩,佢自己公司做錯嘢仲咁惡,你梗係企硬要搵自己嘅整眉師傅啦!
Cls我而家都好後悔
早知比多少少去其他公司好過
上次我又係等咗十幾分鐘先有人開門比我
收咗錢就咁嘅態度
仲要明明六個星期可以做一次但永遠都係幫你約七/八個星期一次 講到明要六星期一次佢就塞啲勁奇怪嘅時間俾你 唔得閒一早問佢有冇得改時間就次次都話Full哂改唔到
真啊 次次都比八星期嘅期我
唔講以為我冇比錢 book個時間都好似求佢咁
你要去啊佢公司仲岀左份嘢話如果公司將來因為我既事有金錢損失我要承擔責任賠錢
嗱 我真係冇叫過你唔好去架
咁賤格
吓,絲打好慘,無咗條眉仲要俾人告返轉頭
佢好強調唔係打到正同埋打一次唔會以後無左啲毛 唔講咁多啦費事遲啲真係要收信
吊!hair fade 有Mon post嘅,就唔該自己檢討吓啦,打到客條眉就已經係死罪,仲咁惡!
好奇一問
眉毛本身冇剃,就算佢打到d毛
d毛會自己甩?同埋打到一次only 正常應該好快生返

雖然脫左你半條眉毛呢下真係幾誇張
而家第14日嘅狀態係仲係好似啲電攣咗鬚根咁 舊嘅未甩新既未生
未試過 想脫underarm 同腳
腳毛又粗又黑
決定唔到揀hairless 定aplus
有冇建議
兩間啲價錢餐咁遠,好難比較喎
我都係決定唔到邊間好
想脫Underarm,手同腳
考慮緊aplus定hairfade
睇到上面絲打嘅慘痛經歷,你自己諗清楚啦!
Hairless > a plus > hair fade, 價錢嚟講a plus 係中間,平過Hairless但係又貴過hairfade, 服務都係一樣,冇hairless嗰啲超靚裝修貼身服務,都會有跟進同埋有售後,又會比其他小店好囉。A plus 最大優點就係絕對0 sell
見依家有埋咩810 /940 係咪都係脫到下世紀的
脫毛一律建議755
同埋想問下一年大概脫到全身嘅幾多%
因為見Beauskin又做優惠 萬7全身任脫
但一年治療+3年保養
一年會唔會脫唔切的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞