DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
咁你唔記得約呢樣嘢又冇人幫到你㗎喎
係呀 所以我無話依個係佢既缺點呀
所以我咪講咗有即刻落booking既話 係會約到理想時間
咁自己大頭蝦就梗係要負責返啦
會唔會試吓喺舖頭等緊嘅時候就已經即刻約定下一次呢?
投訴多幾次應該好似大圍保安事件咁調舖頭
我自己就唔會投訴
因為我覺得係公司問題冇心解決
其實真係會改善就唔會嗰個情況同我哋一樣
10幾次20次毛毛都多、真係脫咗四五年都係咁、到底係手勢問題定係部機有問題?定係個策略要我哋不停去?有時我去嘅時候都會俾啲美容療程優惠我。雖然唔sell 用呢個方法等我自己去買? 真係諗唔通
A記喎,喺佢哋度做脫毛從來都唔會推銷任何美容療程,你係咪肯定冇去錯舖頭?
我有去做Facial療程就會講吓每月優惠,但係之前脫毛就真係未試過會推銷任何美容療程優惠
就係a plus點會錯啊?
咪每一次過去就同我講下Facial有啲咩優惠算唔算sell? 咁我次次都脫唔清,次次過去佢都同我講Facial有啲咩優惠
所以我嚟20次佢就會有20次嘅機會同我講facial 優惠。坦白講你平時啲Facial麻麻哋。所以我冇乜興趣
當然脫毛我自己覺得好差 因為我真係脫完過一排又生返勁多出嚟 對我嚟講剩係得3成效果 所以我自己心灰真係有啲似脫一世
aplus我脫毛幫襯咗4 5年
我都認同比起以前 感覺係hea咗同埋脫唔清
但去脫毛真係從來都冇sell過加脫其他部位/facial療程
反而幫襯過佢打hifu
打完要入房傾問你join唔join package
所以唔係話佢0 sell ,我過嚟脫毛嘅時候佢都會講吓Facial有啲咩優惠
我接受完全係冇問題要做生意正常。

我講緊係脫毛師好生手簡單啲嚟講訓練不足,再加上做又36唔做又36係好hea
我覺得因為佢哋嘅美容師冇銷售佣金唔需要咁俾心機?唔知有冇人知道係咪咁?

脫極都多毛 效果真係唔好
睇佢幾多度冇意義我都唔識
我淨係睇我自己效果
咁如果脫四五年都係咁多毛
真係好無謂
Hair Fade真係痴線,壞風機都照幫人打有無良心?
同左佢講要開最大風,佢話已經開到最大
但明明個感覺都唔同之前好大分別
啲風仲熱過佢啲冷氣
問多幾次先認今日部風機係有問題
仲要唔理照打繼續sell 有撚病
根本無風幫人降溫痛到痴線,打打下我都話唔打,
走左算 愈做愈差
咁撚癲 係全部壞定係你個間房壞?
好痴線上星期去仲好地地 啲人冇sell過
可能知個名臭臭地
我唔清楚其他房,可能得我個部有問題
想問吓有冇人做過olase 500蚊嗰個療程?伏唔伏同埋淨係想脫underarm嘅話有冇推介?
本身仲想book aplus睇完你哋分享都係唔好去
仲有邊間係cp值高嘅脫毛鋪
邊間都好
記得唔好揀搽gel嗰種脫毛
嘩aplus真係好黐線 打落去會毁容㗎喎
連我哋都有常識知道紋身係唔打得
我平時脫面毛都好驚
打得好Hea同埋好求其
我驚佢打到我隻眼 我怕盲多啲
做緊 入房唔使兩分鐘就打完兩邊隔肋底
唔sell 同時亦冇乜服務 不過$500 算係咁
想問下呢度有無人join過say no more個全自助販賣脫毛?
唔好幫襯搽gel嘅脫毛 脫到下世都未清
不過佢扡真係唔sell嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞