DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
咁似啲同行既評價去咁多次都冇sell過野喎
咩叫補脫?
Aplus見你剃得唔乾淨會幫你補剃,但要自己帶剃刀
琴日先上完去join 好順暢 0sell
第一次會唔會有尷尬嘅感覺
冇 冇揀比堅尼位
你係咪脫完第一次之後即時可以約埋第二次?
係 約埋下次先走 仲要約放工時間冇問題
你放工時間可以約到隔幾耐做下一次?佢次次都比兩個月後我
都係兩個月 早三四日咁
但其實正常?因為6-8星期打一次
想問比堅尼位深色係咪會令到皮膚吸曬光 啲毛就吸唔到光所以影響脫毛效果?
因為我脫咗好耐都未脫清 但係做果酸做比堅尼位咁脆弱會唔會好灼傷?
應該唔係皮膚吸曬光 而係唔可以較咁高度數去打
Sell就冇sell嘅
但就好遲先覆你囉 仲要催下佢先肯覆
打錯字 補剃
留名
我自己都真係盡力剃得乾淨嘅,差少少佢哋會幫手
做完即刻WhatsApp佢哋約下次,跟返佢哋建議六至八個星期,通常都book到,如果非繁忙時間就冇乜難度,容易book嘅
A+ fullbody 有興趣
但見分三次
有無人試過呢三次會唔會都隔好耐先做?

定係第一次嘅part 1,2,3 都好快連住隔日做
只係同第二次嘅part 1,2,3,先係隔6-8weeks
.

同埋想知一part 通常做幾耐
每次約到期嘅話可以一星期內做曬 但就唔可以一日打多過一part 同下次要隔6-8weeks
e.g. 第一次嘅part 1要同第二次part 1隔6-8weeks

一part大概30mins
脫咗十幾次都冇事
琴日脫完bikini返去一除褲成個位勁多紅點 嚇死我
好彩今日退咗一大半
佢哋真係OK 㗎, 10年都保持到個水準, 乾淨衛生,唔好要求無敵海景嗰啲Service (即係起碼要十萬八萬先脫到全身嗰啲)以佢哋嘅收費, 係性價比高嘅
唉 但都無理由完全一啲用都冇 我打6度 我提完佢都打得算足 冇拖光但啲毛完全冇退出嚟 應該真係吸唔到光 好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞