DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
Hairfxxe 脫full bikini 唔轉身脫埋O位係咪正常?
轉身同唔轉身我都有試過
唔轉身既話就平瞓,自己用手攬住膝頭
2x laxxr 點解可以sell到人到傻....

價錢反應一切
15分鐘快係講緊全身 你20分鐘1/3個身算正常
唔該絲打
有冇人係Ms.right到脫過?
無知一問 Google 完個個都有唔同講法
想請問ivo 同 full bikini 有咩分別,定其實係同一樣嘢嚟?
V 淨係會幫你修v line多出嚟嘅毛毛定係可以脫哂成個三角位架?
如果係咁係咪vi都好夠了
間間脫毛中心嘅計法都唔一樣,所以最好問清楚先
有無推薦邊個治療師?
WD脫左2年,銅鑼灣分店愈來愈垃圾。啲技師愈來愈冇技巧,明明係逐下逐下打,變咗好似搽藥膏咁拖住黎打,唔知係咪因為sell唔到我,派比我啲技師愈來愈Hea,次次去都好冇脫過咁,浪費我時間!so far脫到而家,我啲毛先少左20%。(我join左全身)
我就同佢講疫情期間,冇得keep住打,搞到我個效果好差,就算佢extend返停業嘅時間俾我都係唔夠,然後同佢傾咗好耐,佢就話俾我打多3次睇情況。

佢啲機咁廢,可想而知3次一定係唔撚夠啦

跟住我啲毛仲有4成(已經打咗就嚟廿次)

佢個manager就同我講,市面上嘅機係冇可能打到100%冇毛,因為依家嘅技術就係做唔到打到9成已經好理想,淨係打到3成都係好合理。

但係我緊係不滿啦大佬俾咗差唔多成皮野,sell嘅時候就話一定搞得掂、脫得清。但係到真係唔得嘅時候就同我講係正常情況?我就問佢拎返當初嗰份條款,我就同佢講,我依家唔係為錢,我就係條氣唔順,俾佢咁撚法,所以我點都要搵到方法令到佢可以負責。

佢就話會再同公司申請俾我做多兩次,之後再覆我。

然後話可以俾我做多幾次,但係每次都要影相記錄。我聽到勁唔舒服,你話手同面呢啲本身就會見人嘅位就話啫,依家講緊係VIO呢啲咁私隱嘅地方。點知佢係咪影完之後要俾埋其他同事睇,甚至拎出嚟開會示眾架。就算淨係得女同事我都接受唔到囉我連會俾邊個睇都唔知,真係超唔舒服,早知錄音,唔知佢咁樣有冇犯到啲咩條例。
咁大禍,不過我去左三次都見到手臂啲毛毛幼左。你會唔會係WhatsApp 投訴下,我見其他人反映完都有好啲。

我都join左全身 你咁講好驚我兩年後仲係呢個post出沒
有無人最近hair fade脫完?
最近一次上去半個鐘都無脫完全身
Hea到爆炸 仲要平時會比類似泳鏡咁嘅野罩住隻眼
今次宜家比副眼鏡我叫我合實對眼
就幫我脫塊面 搞到我勁撚驚
VIO 五分鐘打完
脫完睇返手臂打到有粒兩粒點甩皮咁款
一刮佢流埋血 好撚差!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞