DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
自己買套CP S返屋企做, 平靚正
想問大家用完個鹹蛋超人眼鏡之後有冇對眼睇嘢濛查查咁,要係咁眨眼先正常返,係咪戴得太緊
咁我就真係唔知了,我真係做足半年都唔覺得有任何變化
有冇男士脫毛,想脫面啲鬚
其實如果一次過做幾拍激光脫毛會唔會有副作用?因為我本身有做緊激光脫毛(underarm),而家想join多係做全手同全腳嘅激光脫毛treatment。然後我問嗰間公司,使唔使等我脫完underarm嗰個treatment完咗先至再做。佢哋話唔使,不過要隔返七個禮拜就OK,但係我本身係每隔一個月就去一次做underarm,咁我咪即係要等個treatment完咗先可以再join?定其實冇所謂,可以照做?
之前join左 pro.skin lab$6000全身脫毛 原來得8次 之後保養期每年得一次 懷疑伏咗 依家想搵嗰間平平哋再做全身無限脫 諗緊focus 定hair fade 兩間都好似好壞參半
係咪同一part隔7-8星期
平時做full body都係脫幾part
請問有無人去過ginkgo脫毛
$5888 大part送細part 一年脫8次
仲話係用Elysion pro 755機但好似唔包保養
係咪通常8次都未必永久脫到曬?
比多小小搵間永世任打仲好過啦
我7000已經全身同永久

利申 毛孩,脫左10次先清左7至8成
永久保養 所以諗住慢慢打到冇為止
有需要Hairfade referral或者有問題可以揾我
想搵人一齊夾hair fade 3188
Tg: @melalalalayeah
想問二人同行除咗第一次,做treatment 仲要唔要一齊上去?
唔洗 基本上淨係第一次一齊俾錢之外,其他都可以分開
有冇巴打分享下
睇 Hair Fade ig係女仔去既
男人脫毛應該無咁平既選擇?
糾結緊A+ $980underarm加優惠價做埋up lip永久保養好定Hair fade 10個部位4年保養因為我手腳冇毛,淨係一定做underarm加 lip,又擔心得4年又會再生番
Hair fade $3188 想搵人夾
tg @phoebebrau
想問有冇haireless嘅referral
有啊 可以Tg我啊
想問其實「激光脫毛755」同「冰點激光脫毛755/808/1064」有咩分別?google咗啲答案唔係一模一樣copy嚟copy去就係殘體嘅都唔知信唔信得過
揾你唔到啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞