DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
唔該哂
想join,見佢其實唔平又冇咩人講
要查gel嘅脫毛機就唔好諗啦, full body都要$16800仲只係得一年保養, 呢個價錢好多家用755 gentle lase pro已經可以係一世保養啦!
其實你鼻好多毛 即係應該塊面都唔少毛啦
成塊面脫曬好過啦
想問有無人試過new beauty個$333/6次
有無伏
喺美容界黑店中嘅元老級
唔係好明,你哋Google search打個公司名再加黑店已經大把嘢可以睇到, 點解做多少少都唔肯? 自己上到去俾人呃又要問點解
伸手黨係咁上下
想問下脫full bikini 會唔會直接打落小陰唇尿道陰蒂嗰條直行
好似藍色圈住呢度
我上幾次啲staff都冇幫我咁打只係打大陰唇個位
想問下係咪正常
另外想問下色素沉澱再打激光會唔會令色素更加沉澱
正常係打埋,個staff細心既話會反開大陰唇黎打
可以提返個staff打返埋入面
我上個月都新join 左
可以tg 我交流下
唔好幫襯Bare 垃撚圾!!!
我19年嘅時候買咗full bikini
Sell嘅時候就講得好好聽
咩包脫清呀、唔痛呀、好快就搞掂

DKLM 我脫咗廿次仲有勁多毛
每次去話我下面黑先脫得慢
又sell我做美白係咁踩我
一開始我仲有質疑過自己係咪真係有問題
但係追po見到有其他人話佢哋部機垃圾

我每次打都超級痛
跟住又話係我皮膚乾呀
多毛先要較大啲個度數
仲要唔知係咪因為hea打
依家啲毛生到一噠噠

簽約俾錢嘅時候年少無知
佢話包脫清我就信佢
冇白紙黑字寫明我都冇出聲

之後過咗年期之後唔俾我book
(一年任脫 加半年保養)
但係我話我仲有好多毛
佢先叫阿頭出嚟同我傾
話可以free多幾次俾我 再睇吓進度

聽到呢度我仲以為服務Ok啦
點知之後都係脫唔清
再free俾我嘅時候 態度好似施捨我咁

正常仲多毛嘅時候係要6個禮拜打一次
但係我唔知佢哋要release返啲位出嚟定點
打咗幾次之後就叫我約2個月打
疫情冇打 再加埋又打得疏咗
仲要佢部機廢 約又難約
效果緊係唔好啦

嘥我時間 我自己買家用機應該仲快
車錢都蝕埋

見到咁多KOL推bare 就嚟激到我爆血管
所有推薦bare嘅KOL我都unfol咗
睇到都眼冤
佢嗰部垃圾機收成萬蚊脫bikini, 簡直牟取暴利! 我仲以為佢係永久保養Tim
佢唔係仲要張單寫保養淨係包3次咁
不過都幾年前 唔係好記得點寫
要遲啲搵返出嚟先得
咁點解當日你又會覺得冇問題呢?呢啲真係冇得怪人, 自己心甘情願俾錢
所以真係要做多啲資料蒐集先好決定去邊一間, KOL嗰啲就當廣告睇吓就算, 自己要分析同埋最好問吓身邊朋友
想問下打vio嘅時候大家係咩姿勢打㗎
利申 最近喺aplus第一次打part 3 感覺打得有啲hea
要好似青蛙腳咁樣㗎, 同售後服務講下次換另一個治療師
唔係呀 我覺得有問題架
嗰陣就係朋友帶我上去試做一次咁
俾咗錢張單出咗先知原來個保養咁伏
我睇到張單呆咗
然後個Consultant可能睇得出
就係咁話包脫清架唔使擔心
嗰陣已經10點幾費事好似阻頭阻勢咁
所以就走咗
依家睇返就覺得一定要出聲架啦
冇㗎,口頭承諾邊有用㗎,嘈起上嚟佢一定話白紙黑字寫咗係咁。
不過最重要嘅係佢用嗰部垃圾機,你呢世都唔會脫清
係呀 依家嗰邊同我講佢話最理想係脫到9成
但係脫到7-8成都係正常嘅情況
所以話依家唔會再繼續俾我打
話年期已經夠哂

但係我條氣超唔順
我點都要搵方法port佢間公司
之前絲話打激光脫毛同煥白療程係冇關係
想問吓關於呢方面有冇多啲資料睇吓
我google全部都係激光脫毛嘅推文
試下打 脫毛 cps
會唔會揾到
HAIRFADE 脱左我半條眉毛 依家仲追緊賠償
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞