DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
我做左9次,又真係未試過隔10幾鐘覆
我想轉時間,佢都係隔幾分鐘就覆我
約時間我次次都係做完當面約
我要平日收工佢都俾到我
咁可能嗰日個cs奇怪掛
我唔再搵多佢一次懷疑佢唔會理我
收完錢就咁樣得唔得
可能已經mark低咗你個名,一見到係你即刻9秒9回覆
一睇就知係yanis啦
y記唔該如果有追post既話叫你地staff打耐d好嘛
全身1x分鐘就完 脫n次都未清哂
想問下治療師係咩名?依家我每次去Yanis打我都會記低喺邊個治療師佢hea 打我係會同返佢哋講
我無屌過或feedback過
覺得join前join後都幾快覆
除非係收工後/假日先搵佢地
諗緊join A+ full body 4+4定 HF full body永久好
咪去hairfade, join前乜都得,點知服務差到爆又難book,同埋每次都好快做完,又開始sell嘢,早知唔鬼貪平join佢,而家好後悔。
奉勸未join嘅,真係比多少少錢,唔好貪平
想問脫full bikini嘅話hairless定aplus好啲
想脱Full bikini 想問吓大家知唔知 有冇邊間係會包埋剃毛?自己剃好似唔係剃得太乾淨
我自己係hairless 脫
宜家進入左保養期 已經得返幾條毛仔
環境靚+乾淨 唔hard sell
如果有興趣可以refer 你
通常第一次去嘅時候前一日你都要自己剃左先
佢會幫你補剃 唔使太擔心

利申係hairless 脫
好啊 求refer
你脫咗幾多次
Tg: mitmit222
基本係包脫6次+保養
心思思想搵hairless 脫小腿 , 應該都Ok?
refer 有冇咩優惠?
我join 左bikini + 全手 都幾好效果呀
Tg同你講呀
想問吓hairless幾耐可以上去脫一次
如果6次之後保養洗唔洗要再隔耐啲先可以上去打?
我自己A+脫, 已經係保養期,基本上冇晒毛, 有都係得返幾條BB毛,透明咁,根本都睇唔到,我都費事理佢。
性價比高囉,呢個價錢乾淨衛生完全0Sell, 唔會好似其他舖頭咁狂叫你俾錢做cps
有冇人想一齊去be lab beauty脫全身
想問下bikini既話大家推薦hairless /Aplus?
本身係毛孩啲毛都好粗 自己脫得唔乾淨想揀會補脫的
Aplus係咪冇補脫?thanks
你嘅意思係咪補剃?比堅尼免費補剃,其他位置就要俾錢補剃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞