DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
咁都係加$2000就變永久,我學得可以接受, 不過我嗰時係直接join 16,800全身永久保養,就唔使煩。
都係蠢咗,早知4+4之後,睇部位先至加錢轉做永久保養,應該唔使16,800咁多
想美白underarm 已經做緊peel, 見ig 有啲laser 針對黑色素,有冇好介紹
有冇人一齊hairfade二人同行送多一年保養
一樓條list好長,但好像大部份都是只服務女性。
請問男士永久脫毛可以揀邊間?
毛不濃密會唔會平啲?
想脫上下嘴唇、J毛、腋下
非gay,好怕被男人脫脫下毛扯旗
市面好似都有兩三間專做男士脫毛㗎啦,上網點會check唔到
想問下有冇絲打做過wiish derma full body 效果/服務點樣?諗緊a+定佢 見frd做緊a+話難約時間
其實個topic都寫得好清楚㗎啦喎
A-plus 基本上你每次做完即刻WhatsApp book 定,下一次, 唔改時間嘅話,我又唔覺得好難約
有興!
留Tg比我啊
你可以去olase homme
上面個list 好似得一間,又貴又 重度SELL
有無多啲選擇
bikini 4+4 一定清唔晒
咁都係加$2000就變永久,我學得可以接受, 不過我嗰時係直接join 16,800全身永久保養,就唔使煩。
都係蠢咗,早知4+4之後,睇部位先至加錢轉做永久保養,應該唔使16,800咁多

爬文見到有人夾own_beauty二人同行, 有無做過呢間嘅人分享效果啊?
好似最近先見到呢間出現係呢個post
我都唔記得嗰時係點樣,應該係可以先比10,800做4+4, 如果唔夠嘅話全身係補多$600 一次,比夠10次就會轉做永久保養,所以其實總數都係16,800,因為咁樣我一開始就直接比16,800費事煩。
但係而家計番轉頭,其實有啲位置根本都可以唔使做個10次都得,所以如果分開有需要嘅位置先至做嗰10次保養,應該係平啲
搵咗你你睇下收唔收到我驚搵錯人
搵咗你你睇下收唔收到我驚搵錯人
有興 你tg?
準備去a plus 想問underarm 同小腿分別咩價錢,大約做幾多次就完全無晒毛毛?
小腿4800 underarm 800定900
我而家做第9次 小腿無乜毛了
但underarm仲有少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞