DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
我已經冇應佢,佢仲要喺咁講,搞到我勁燥
仲要佢唔記得仲有脫面毛療程,提佢先記得
脫面毛嗰陣時仲要唔用平時嗰個鹹蛋超人眼罩,就咁叫我戴副黑超就算,有啲位又冇打到
睇到呢度啲絲打發現同我今日個經歷一樣咁滯,一開頭仲覺得間嘢幾好,依家變曬質
幾個月前佢仲未搬舖頭我都已經話佢變晒質,仲要俾人話我係啲咩對家打手! 真係on 9!
好彩佢夠平嗰$3000就當比乞衣!佢求其hea做sell 足全程真係好惡頂,所以我諗住跳船唔會再去!
早知嗰時揀A Plus!嗰時諗住A plus 難book就join咗呢間黑店! 頂!早知我情願自己就下時間冇咁嬲
有無人係hairfade做過脫毛以外既野?e.g laser
因為我想做underarm 美白但唔知會唔會做得脫毛咁hea
我有做過pico 係幾有心嘅
但見樓上+我自己去到都發覺轉灑人 之前啲經歷已經冇灑參考價值
自己剃可以用呢種細細枝既
sasa之類既地方有得賣

用過 但真係好裡面
A記如果淨係join bikini 嘅4+4係有得補脫㗎,我朋友join過你可以問吓
想問吓大家試做嘅嗰次係咪一般都唔會脫得乾淨?
前幾日去咗一間試,打完見到仲有黑點
打完要等一星期左右啲毛會自己甩
原來係咁
見有好多黑點 以為因為試所以hea打
唔關事㗎,毛囊吸收咗激光要啲時間先至會甩到條毛出嚟

好彩無問返幫我打嗰個人
aplus $3180 plan 有冇人一齊夾
點解可以咁平,仲要唔洗分3日
可能因為唔包夠18次就送永久保養?但有每年兩次免費保養
如果本身唔係毛孩嘅話應該夠做好鬼抵
真係抵到爛,脫毛要搵平,仲要唔Sell嘅, 真係非佢莫屬
講返真心覺得而家嘅妹豬好幸福早十年就算學生價都冇得咁平脫晒全身

我當年最初係傻吓傻吓用咗20k脫12次全身(彩光,間嘢已經執埋)
手手腳腳效果幾好嘅,但bikini位underarm嗰啲就好似冇脫過咁

後尾特登畀多11k去medilase脫full bikini,再畀多千幾蚊去Devon脫四個細部位

最後出到嚟做嘢都係忍唔住再join a-plus全身
嗰時覺得畀多萬零蚊可以變到完全冇毛+有永久保養都值得嘅估唔到隔多兩年仲可以再平幾千

最後想勸大家應該直接一開始就join full body唔係真係會脫上癮
開頭join細部位後尾先轉軚想脫全身嘅話就蝕咗
都係呀,早幾年最平a記都要16,800
不過唔知係咪冬天生意差先咁平呢?可能去返夏天又唔會咁平啦
岩岩做完treatment,真係有啲嬲成個脫毛過程打得勁求其又唔會補剃毛,打又打得勁快,甚至我打全腿,佢打完前面唔記得打後面⋯⋯
淨係掛住sell我做facial,係咁話我好多瘡啊皮膚點差點差,依家有1000蚊減,試下做一次都好吖咁問佢幾錢淨係識話你budget幾多,有冇番工,可以分期
我堅拒唔做facial之後就由得我走,連下次時間都唔幫我book
今日去hairfade都有sell
脫毛前係到望我塊臉 話我有色斑 最好去左佢地
不過之後可能見我唔係好理佢就收左聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞