DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
Hairfade新舖好似轉曬d人
無sell我但個治療師好似新手
打得比以前耐左既 打左半個鐘
但好似唔記得打某d位 我出聲問先打
上黎睇先知原來會sell facial
如果變到會sell 咁呢間野最大價值就無左
其實好多都係咁,一開始唔Sell同平,但慢慢就會變咗hard sell。
仲有舊人
認得戴住條粉紅色hermes頸鏈
喺尖沙咀嗰陣投訴過佢 打得Hea
一入嚟就捉住我手腳話我角質厚
搬咗舖呢次又係佢
又係話我毛囊角化嚴重咗 一定要搞
不停問我返工未 (讀大學) 有冇返part-time乜乜柒柒

最撚過分係今次換咗衫喺房入邊
consult條友拎住我個file
美其名睇我脫成點
之後又話我倒生好嚴重 要做磨皮
已經閪晒面 戴埋單邊耳機
仲係不停講 話脫完出去 佢再講解
已經話趕時間約咗人

好啦出到去已經諗住直接去reception book時間走
屌佢老母喺度話有其他客要我入房幫佢book
之後又喺度問 你真係冇諗過搞?唔理佢會越嚟越嚴重
都係嗰啲貶低我嘅嘢啦

最後佢發悔氣話 最快走得係你
係話緊你呀死肥閪

TDLR
警世 唔使再去hairfade
唔會亦唔需要加密
覺得佢地係幾hea
平不過脫多幾次
我join左年半 十幾次就八八九九
係搬左呢幾次就sell到仆街
好撚嬲
Cd rom見到唔該咪撚再去
裝修好簡陋 唔係床嚟
只係較平左嘅洗牙櫈 轉身嗰陣驚到仆街
間房冷氣好凍 叫佢較細啲佢話係中央冷氣 比張被我

其實都係好撚凍 同埋你脫毛要露個部位出嚟
張被係無用

事後諗返 女仔無著衫
凍咪會起雞皮 就sell你毛囊角化
hair fade轉新舖後我去左兩次
暫時都係keep住0 sell
啱啱果次仲打得細心左(但都只係由full bikini 5分鐘變成10分鐘
估唔到越黎越多絲打遇到hard sell

大家覺得之後開新po
#1懶人包果句0 sell洗唔洗改走佢
本身有冇脱背脊?
有呀 脫咗成十次
咁呢個係Candela嗰部機喎,Thunder唔使用冷凍㗎係用凍風㗎嘛
你第一次join會有支lotion送俾你
之後就乜都冇
佢都係會sell不過睇運
我今日去都sell咗我全程,甚至走嘅時候比張紙要我簽買佢個Facial 我都算係佢早期嘅客戶,而家變到咁好黐線
好癲 你點走到?
一路脫一路sell?
係,脫緊毛嗰時我已經冇答佢,佢都仲要一輪嘴係咁講
一路脫一路sell 堅燥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞