DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
請問有無C打想試A+?可二人同行🙏🏽
點解啊
有無興趣tg傾下?
有😆你tg係咩?
碌上去睇下就知
如果有野想問多啲可以tg @potatoyummyyy,之前有絲打tg我都搵緊人夾
想問吓你本身面頰易唔易見到微絲血管?
係唔係敏感性皮膚?
因為脱咗四次, 治療師話我塊面有啲紅, 所以建議等皮膚穩定啲先脱面
但係之前去第度(snow e介紹嗰間做針清) 又可以做完針清之後即刻脫面毛, 佢話我因為都幾多面毛所以好容易生瘡, 有啲瘡入邊會有條毛, 所以有次俾佢sell到用試做價試一次, 然後下一次問佢皮膚易紅可唔可以脫, 佢話脫面毛正常唔會傷害皮膚所以就算面頰紅都可以做但係脫毛本身會令皮膚乾咁仲算唔算傷害皮膚
Ps. Snow e 介紹嗰間少sell
係咪搵人一齊join $3180嗰個?
A plus有冇話邊間分店脫得好啲
有意可 tg @hang_hang_dei
原好多微絲血管但唔係敏感

你要分清自己係多血管紅定敏感紅

自己面紅問題要去到做機(excel v) 先解決到
我add 你tg啊你id係?
我自己去過哂尖沙咀, 觀塘, 同銅鑼灣冇乜分別, 朋友就去荃灣,佢話好正,可能少人容易book。
佢哋有售後服務,遇到個好嘅可以要求指定治療師
原來可以同一個plan 去唔同分店
我以為邊到報名就淨係去個間添

請教一下,會唔會可以當係觀塘做今次,但下次係tst 最快有期,所以就去tst?

我份人心急想快d 脫到
我嗰時都係兩三間舖周圍去,因為我份工有時去唔同地方開會,所以咪夾埋時間囉, 佢哋比㗎喎。
不過係要約下次嘅時候就要講定去邊一間,唔可以即日改囉
咁我建議你去荃灣,應該係最容易約到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞