DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
其實佢CS真係麻麻地
問幾個脫毛嘅問題佢可能淨係會揀一條黎答
要追問先再覆
佢本來啲schedule已經好難約
好多時都唔覆邊個時間得
話就話係啲咩市道生意差出啲咩特別plan 但唔覺佢有好想吸客
唔補剃其實都幾卻步 又唔係特登唔剃
跟住去到差唔多三年又同你拗係你冇脫乾淨 所以繼續生毛係你責任
我喺嗰度脫咗好多年㗎啦,CS之前一直答嘢都答得幾快㗎喎, 不過每逢節日或者係颱風呢啲情況就會要等好耐先答。
剃毛呢樣嘢我諗佢哋有自己難處,我聽啲治療師講好多客就係知道有補剃,根本完全唔剃就上去,話要收錢就即刻黑晒面投訴,佢哋都冇符啦!
反而我覺得三年後你唔使擔心會同你爭拗,佢寫明三年後你有得轉保養plan, 到時俾錢就搞掂
但佢而家講緊嘅唔補剃係淨係for新既3189 9月限定plan 咁理解應該唔係因為佢地有難處? 而係平既plan佢地唔會照平時既service咁做?
我都係a plus脫左好多位 有大有細 好似bikini位其實自己好難脫100%乾淨 而唔係作為客人特登唔剃就上去
再講 a plus講得好清楚完全冇剃就上去佢會收handling fees

同埋CS對答問題應該係呢年黎都麻麻地 選擇性回覆
講得好清楚同西客發難唔俾錢係兩件事嚟嘅,我都親眼見過有啲客人前台比嗰$100好似當佢哋係乞兒咁樣,都幾慘

我朋友今個月join咗4+ 4. $10800都係寫到明再冇得補剃

因為我都好耐冇去啦, 唔知CS而家復成點,不過佢哋有個售後服務, 試吓投訴吓囉, 預咗會係啲官方答案
Dermes 5500淨係上辱,激光永久,貴唔貴
貴到吐血喎
而家仲有冇?
呢個世界點會有免費午餐
點ref法? bk左兩日後去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞