DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
依家諗住唔再上去,直接轉Aplus做算
有冇人試過喺devon買咗plan 買咗九個幾月之後先同你講個plan係要一年內做晒
有冇人夾aplus $9800?
應該都真係易咗手啦
明明之前都試過有大陸人staff,但個feel都nice 同都唔hea 打嘅
屌今次個大陸西懷疑唔撚識用部機,hea 打hea 到暈,最落力就係口水多過茶去hard sell你

1. 一黎就diss 你塊臉乜乜柒柒先,話依家join plan 做facial 有折
2. 再黎就話手臂大髀啲角質又乜乜乜
3. 再再黎就話bikini 好黑,咁樣點出去搵食啊,直接叫你轉行做雞
4. 再再再黎見你不為所動就主動出擊,直接開你本簿睇吓有冇啲免費療程位問都唔問就幫你「試做」,再瘋狂人身攻擊,出到去簽名約時間都雞啄唔斷咁瘋狂hard sell

見到上面有妹豬畀佢氹到入房再hard sell 都真係好撚癲
大家上到去真係盡量少對答就算,唔好畀佢sell 到
條大陸西根本都冇point 去講野,仲衰撚話維園阿伯,出到去又講到1999咁借啲椅叫你磅水,都講明唔想仲要畀人地用
收皮啦肥西,做你就做啦咁撚多嗲,我想做就自然會畀錢你啦,咁樣逼人又人身攻擊人真係倒米同趕客
下次上去直接屌柒佢啦,使乜俾面
佢咁樣人身攻擊啲客
哇屌好得人驚 之後呢個po係咪可以加多個黑店hairfade上去
係咪漂眉大陸閪治療師加黑衫肥閪
發覺呢兩個嘅組合最撚顛
以前尖沙咀有個似老闆娘嘅中年女人
而家有冇絲打見過佢喺新舖出現??
如果無嘅應該似賣盤

記得佢以前好多水晶擺設
係漂眉大陸閪治療師有戴眼鏡白白淨淨嘅肥肥地
打臉個凍風可以直吹鼻哥窿差啲死啊真係
黑衫肥肥地臉上鼻哥有粒墨嗰個之前做過都算細心嘅,但出到去counter 連埋個漂眉大陸閪一齊sell我
有冇人夾Aplus 3180
Counter都sell真係好肉酸…
有冇人夾Aplus $9800?
有啊 有tg乎?
呢幾次上hair fade全程都已經係一路打一路sell
上次諗住好似平時咁去reception約下次
點知俾兩條友捉咗入房聲稱「約時間」
兩條友閂埋門夾我一個sell我
我已經黑晒面同佢講趕時間 不斷reject佢
最後到真係約時間 俾啲勁閪嘅時間我
朝早10點或者夜晚9點
真心勁on9
咁佢而家個黑店程度真係同DBP有得揮
你最後約唔約到時間
屌 今個星期上去 勁驚又比佢煩
上次去hair fade佢冇sell我 但畀啲閪時間我 連9點都冇
排到九世之後 搬去咗尖沙咀之後仲難book
九點都冇? 咁最後你book咗幾多點?
不過做得嘅你哋都快啲做啦! 咁嘅形勢遲早都唔知會唔會執笠, 就算唔執笠,隨時又再賣盤,越做越衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞