DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇絲打有興趣一齊夾hairfade,想試下10個部位既plan,二人同行送多一年保養
唔驚sell?
貪佢平
唔建議hairfade
咁多人話佢差, 都仲夠膽去嘅? 俾多少少去A記啦!話我係佢打手都係咁話,起碼真係咁多年都冇Sell過
Aplus大家有冇好似我咁俾咗錢好難約時間? 脫咗十幾次我覺得效果真係差
好處真係完全唔sell 但係真係好hea打
上次遇到一個好生手 真心驚驚地
你唔好揀佢部新機 成本佢喺平唔使用冷凍劑 打幾次之後佢哋就會叫你用新機
咁其實呢個價錢 質素差啲我都接受到
有時真係會有啲新人落手做始終都難請人
手殘打錯字
你哋唔好搞佢部新機
我發現佢哋會叫你用新機效果真係麻麻地
不過唔好要求質素咁高
如果同M記比較真係爭好遠
你去邊間分店有得叫你用新機咁好
我同啲fd想request用新機佢都唔畀 話都係要睇去到邊間房有位 最多儘量安排
加埋去過七次 我淨係用過一次新機
我都懷疑人生打咗應該有16次都係多毛
消磨你意志力
本來已經難仲要打極都有毛
我都有同感都系十幾次都係多毛
我覺得佢越打越差
我問點解打極甘多毛
不過態度麻麻哋好似嫌我煩咁
我心諗就算你冇傭金都唔使咁Hea
咁你老細又出糧俾你返工㗎嘛
態度差就投訴佢啦!
咁我係好彩嗰個, 我真係八次就已經搞掂。
冬天易book 啲嘅, 準時啲去睇吓冬天可唔可以做多一兩次囉
我喺尖沙咀成日都用到新機㗎,你試吓
有時都唔想被人當護航或者乜嘢,但見成日都係呢啲會員編號勁新嘅P牌無啦啦彈出嚟踩唔同舖頭
以前裝過個程式可以睇到會員註冊日期,最離譜見過有人係嗰晚先開個新acc入嚟鬧
同感 已經打到保養期 一年只可以打得兩次 啲毛都係仲有嘅 仲要係長 都同我講話係正常
都係1x次仲未脫完 問佢都係話因人而異
上次剃咗毛去 佢夠膽死話 都唔見有毛 唔使打
Same 做得越嚟越差 明明之前其他人分享話睇毛法生長再調整 之前疫情都打亂晒成個毛髮生長周期啦
我次次準時但佢哋唔準時接
上次等咗半個鐘
自己遲接我仲Hea脫
己經難約又多限制仲甘服務
投訴過冇用得個講
你有冇睇打幾多度呀?
我依家total打咗5次 打10度 都已經無咗8成毛毛
難約時間就一時時 因為如果你嗰日做完激光 即刻whatsapp 落booking 都有8個星期後既位
你咁大膽嘅
你係邊間舖頭啊?以我所知投訴Hea打佢哋好大鑊㗎喎,我個治療師同我講真係有同事俾人投訴幾次就炒魷㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞