DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
到底aplus既$3188好啲定係hair fade既十個位好啲
男士去邊度脫比較好?
Onlux beauty黑店 旺角朗豪坊辦公大樓45樓07-10室

喺嗰度買咗推胸同埋眼部療程
每次上去做都hardsell
次次推胸都推唔足時間 仲要係咁Sell你買淋巴精等
每次都要看住個時間 不停問佢到啦咩

出到去簽名,起碼sell 10分鐘

個前台lia 同旺角嘅經理chris 仲好笑
WhatsApp白紙黑字寫明約嘅時間 都可以約錯
安排好晒嘅行程,即刻打亂 仲可以一啲歉意都冇

如果想喺嗰度買package真係要諗清楚
特別旺角分店
我有兩個選擇 想問下大家邊問好啲 (全身脫毛)

Choice 1 (佢有兩款揀):
日本Tri-R的光波是脈衝光,比激光較分散,可脫毛同時美白嫩膚。而3波長激光光波較集中,脫毛效果會較高效😊

日本Tri-R 三重光 🧏🏻‍♀
採用銀座Calla專利的日本三重光美白脫毛機,脫毛同時美白嫩膚,能量界乎於一般激光及彩光之間,特別適合敏感肌膚和部位🥰
✔日本女生No.1脫毛療程
✔極佳美白效果
✔減低對皮膚刺激
✔如羽毛般輕柔呵護
✔改善毛囊炎、毛孔粗大

⚡三波長冰感激光脫毛技術 💁🏻‍♀
1️⃣三波長激光脫毛技術
2️⃣為亞洲女性敏感肌膚而設
3️⃣療程舒適安全
4️⃣TEC藍寶石冷凍機頭,大大降低灼熱痛楚感覺
5️⃣一發同時釋出三段波長 755nm、808nm及1064nm

Choice 2:
❤️❤️全球最新的GentleLASE Pro U 755nm Laser Technology 激光脫毛儀器可以幫你解決各種毛髮煩惱。
堪稱全球最頂尖的激光脫毛儀器,榮獲美國FDA 及歐盟CE國際安全及功效認證,透過專利智能冷凍系統(Dynamic Cooling Device),
一邊做Laser,一邊噴出負20度的冷凍噴霧,於激光發射同時放發冷凍噴霧這樣可以保護肌膚之於同時減低治療時的不適感覺,真正達到脫毛零痛感!另外GentleLASE Pro U 的脱毛科技,大大減少治療嘅次數,平均4-6次,可達永久脫毛效果。是坊間其他脱毛擬器不能夠媲美。

SurrFACE No.1無痛激光脫毛
保證脫毛過程安全、快捷、無痛而且徹底!
✅全港No.1 激光脫毛儀器
✅治療師都擁有專業技術
✅美國廠商頒發受訓1000小時的激光專業資格
✅專利DCD原廠冷凍噴霧
✅儀器獲美國FDA及CE歐盟認證
❤️不硬銷,絕無其它附加費,沒有隱藏收費❤️
一見到3種波長就諗都唔洗諗啦
個post#1已經寫住佢係黑店
係咪即係choice 2好啲
Thanks! 有冇聽過surrFace呢間公司?
希望唔係伏嚟
如果join aplus 脫毛兩個月先脫一次會唔會因為太疏而影響效果?$3180 3 parts 真係好抵做
2個月一次應該係等d毛毛生返出黎先再脫到
應該都係
我都係
已經特登唔剃驚死佢睇唔到
但連小腿都拖真係好離譜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞