DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
想搵人夾Aplus $7800 full body
煩到嘔
想問去咗咁耐 佢地有無sell 你?
有固定治療師還是每次去都唔同?
環境還好嗎?
thx🙏🏼
最近想join佢地既全身
但而家仲係15 16
之前去hair fade脫,然後我同佢講好似冇打左邊腋下毛,然後個治療師笑9我咁話 點可能凈幫你打一邊。咁我就信咗啦以為自己記錯or佢打得太好冇feel。
結果過咗一排發現佢真係打漏,一邊毛生完有甩,一邊係平時冇脫毛個隻硬度同冇甩
無啦啦被人踩 真係唔會想比錢佢賺
真係忍唔住笑咗添,點可能淨係打一邊唔記得打另一邊咁好笑嘅

有無咩家用方法可以解決? 已經困擾左我兩三年
依家hair fade 真係勁撚癲
前一晚先講改時間都算,入房冇件袍都算
又轉晒鄉音阿姐,一路Hea 打一路hard sell
又話下面Bikini位咁黑,男人見到都會嚇走
佢真係當我做雞咩,靠個西搵食,做雞都唔會理咩色啦,佢係咪以為我會周街俾個西俾人睇?
咁天然色素嘅嘢我都控制唔到咁多,如果啲男人真係咁介意,證明呢啲男人都係冇知識冇文化,搵過個啦屌,無謂搵自己個身體嚟較飛

我已經話唔想激光美白bikini 位
佢死都要拎咗個免費療程位幫我做咗,勁撚痛囉屌
條大陸女人惡到西咁,唔講仲以為我欠咗佢

警世:唔好貪平揀咗hair fade ,依家先開始黎料,準備轉做黑店
做過打疣嘅laser ,事實上買咗plan 做咗幾次又真係好咗啲嘅,啲staff 都識得話好似都冇乜就唔使再做住
但依家轉咗場同埋啲人已經唔再係嗰回事,所以都冇咩討論價值,c 打都係及早跳船算
利申:仲有一半plan 未用都唔知點搞
嘩,好嚴重喎,係呢度嘅歷史可以連續咁多個post俾人鬧嘅之前只有yanis, DBP 即係今日嘅onlux
係有啲估唔到,而家竟然會係Hairfade, 上年仲俾人讚到不得了, 而且極平嘅優質代表, 估唔到一年後咁大反差
多得條大陸西
經歷完都真係五行欠屌,咁撚樣都講得出口
佢仲叫我唔好咁諗野,一定係個職業影響到我咁樣
直頭叫我轉行
上到黎大家都一面倒負皮就知咩事啦
Hair fade 已成黑店
差到我覺得係咪易左手,裝修已經白省省嚇親,一入去冇野遮同我嗰日對門係鎖唔到…我都係比人激光美白講啲說話好難聽,原來大家都有同樣經歷

嗰次狂踩我令我好唔開心,搬大左舖竟然約下次時間永遠約唔到,明明之前都算易約

之前真係好好喺尖沙咀冇點sell,就算sell都係一句起兩句止,然後就傾下閒計,服務仲專業過而家
屌 為左sell咁樣攻擊人都有
佢真係當人靠個西搵食咩
咩嚇走男人依啲野真係聽到都躁
另一半都未話介意 邊輪到你出聲
佢係咪痴撚線
又關佢撚事
佢啲裝修根本好似冇裝修咁道門又勁難開
之前上去啲人一打完光又唔理你預備好未就直接開門走有次我另轉身先發現佢開門走左⋯⋯我都未整番好條毛巾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞