DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
你係咪走之前即約埋下次?
我兩次出房即約下次 都約到平日放工6點
仲有兩次免費treatment一次補bikini係wtsapp約都係一兩星期後既放工時間
冇話難約
係走之前即刻約埋
次次講平日放工時間 仲要已經係2個月後
都會話full晒
Hairless 越嚟越hard sell, 企硬唔買,服務就越嚟越差,之前好貼心咁夠期就會提你做booking, 而家唔會啦, 主動WhatsApp 佢都幾日先覆!
效果亦都唔係其他人講到咁好,都只係生慢同幼左!
比咁貴都係得到咁嘅服務同效果,早知就去平啲嗰啲啦
其實到底有邊間係好好貴嘅hairless 同好平嘅hairfade 我都join左唔同嘅部位,但係都係未如理想,係咪我身體結構問題?
真呀
入咗保養期就開始推長時間做treatment
愈做愈hea
做完出門口望一望隻手就仲有好多毛係到
以前做完就即約時間
而家就左推右推話遲啲約
仲要狂轉治療師
關乜事
啲人做嘢hea
Hairless我只係知愈打愈偷光
治療師同我講話幼毛可能會脫唔到
但係唔代表剃唔到呀?
又唔見之前脫完會仲有咁多毛?
Hairless有冇打去佢哋cs客服 我都買咗幾個部位 有啲位效果好好 真係四至六次毛 有啲位仲有少少 我試過打去佢哋客服佢哋會再有另外嘅跟進 之後有改善
個個效果都唔同 我同我朋友脫同一個位同一個人做出嚟嘅效果都唔同 真係會因人而異
Book左 A記 Kwun tong, 有邊個therapist 好
但係打完去之後會唔會難約咗時間個啲架?
我唔覺得有問題 都係平時一樣 始終做口碑誠信
佢哋治療師話而家全港佢哋公司脫毛機已經係最多㗎喇喎
Hairless勁貴又Hard sell
我冇遇到呢個問題 遇過sell我 但講嘢都算好聽 發覺佢哋超級怕投訴 你可以打電話投訴

脫毛公司好似淨系佢哋收據有寫到明有七日冷靜期無條件退款
唔想誤導大家 <冷靜期香港政府末能成功立法> 出面99%美容公司都冇冷靜期
唸唸下買多咗部位後悔可以退錢 我之前後悔我成功退過一次
退款程序好簡單(send email or 打電話去佢哋公司幫你安排退款過程非常順利)
不過有少少手續費9% 所以大家去之前都係諗清楚先好買
佢哋價錢比出面貴 但係又唔係最貴 亦唔係最平 建議了解清楚價錢先去
一講hairless壞話 打手即刻出晒嚟
我都留意到,戇9, 來來去去都係講嗰幾樣嘢
1)同客服講啦,佢哋好怕投訴,有好嚴謹嘅監控制度
2)有七日冷靜期,可以退款
3)服務好好,環境好好,唔難book
4)有好嚴謹嘅training

吊! 而家講緊hard sell, hea 做, 唔再消費就越嚟越難book!
大佬, 你話你係cheap嗰啲, 我都話價錢反映一切, 收咁嘅價錢咁嘅態度真係想小爆佢!
我都覺得HaIrfade唔掂,不過hairless仲衰! 收咁嘅價錢完全離9晒譜
想知邊間鋪邊個治療師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞