DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

979 回覆
5 Like 1 Dislike
效果好唔好?
可唔可以分享下仲有邊間係搽gel嘅脫毛?搽gel係會影響吸光所以無咁work?
做左兩次咋 但明顯生慢左同得部分毛孔嘅毛會長
未脫之前要每日剃 所以都叫暫時滿意嘅
有得揀最好揀755波長嘅脫毛
755呢種係用冷凍頭/凍風做cooling

寫三段波長嗰啲90%係搽gel脫毛
用gel嘅方法去cooling

755感覺會大啲,但有效啲
三段波長係0feel,但脫到下世先有效
好啊 唔該你
大家有冇興趣夾錢買部脫毛機自己脫? Aplus 用嘅脫毛機thunder MT 其實網上有得買一部機大概美金US$6625 港幣大概$52000HKD. 我直頭問埋佢運費佢話大概港幣一萬蚊左右。

即係大概成本$62000港幣就可以買到部脫毛機返嚟啦 、同Aplus嗰部一模一樣

exceed beauty 做咗幾次
包下膠:
第一次上Hairfade新舖, 啲人真係轉哂咁濟

今次個有鄉音美容師感覺超唔熟手, 仲要打個陣瘋狂sell我做去角質同Bikini嫩肌

要打Bikini個陣佢: 好, 跟住打Bikini啦~色素沉澱比較嚴重嘅話會有啲痛
跟住叫我做蓮花坐姿勢, 見到我bikini位佢即刻: 嘩, 妹你咁嚴重都一定幾痛

我聽到個下
利申本人兩樣問題都比較勁, 所以都慣咗俾人sell, 但個女人啲語氣係令人好唔舒服

做完俾另外一個人叫咗去房仔sell
我本身都想試下去角質, 咁就決定俾錢試一次
俾完錢條友突然話有嘢要跟出咗房, 等咗5分鐘左右先入返黎, 話我個情況好嚴重買格仔plan會抵啲, 可以幫我本身一次treatment啲錢轉去個plan度, 咁當然個plan嘅入場價係唔平

心諗我都已經俾咗錢都仲要sell, 真係當我水魚?

最後出房去reception約時間見返個美容師, 佢仲要問我點解唔做Bikini嫩肌 做完嗰次treatment一定唔會再俾錢, 亦唔會再推薦呢間垃圾俾fd
想搵人一齊夾Aplus 兩人同行全身脫毛
https://t.me/axcsera
Hair fade 呢個鄉音阿姐啲劇本真係一模一樣
追到出reception仲叫我快啲畀皮幾野做bikini
睬佢都傻,我又唔係做雞或者做model ,淨係識講下面咁黑唔會有男人要你
一路Hard sell一路幫你hea 打真係好撚躁
Hair fade黑店一間,唔使再問
我有毛囊角化症
係Aplus 做左4次脫毛
仲買左套peel做左兩次
但都唔覺得有改善到
唔會咁快就搞掂啦,我個friend脫咗五六次先開始見到改善
咁蠢蠢豬本來脫毛效果就係差
做咩走去買peel 佢嗰啲效果做20次都冇用
好地地脫毛咪算囉
幫朋友問有無一齊夾Aplus 二人同行全身脫毛
https://t.me/working_animal

同埋想問有無sis係a plus 脱bikini係咪好好痛?
頭一次係最痛嘅, 之後啲毛幼咗就冇咁痛㗎啦
想知Aplus個$980永久保養係咪包脫到無晒?
有無脫underarm嘅公司推薦學生黨無咩錢
A-plus $980永久保養, 學生都唔使驚一定唔會sell
係咪任脫?
A-plus 一樣會sell facial 及peel 絕對唔係佢哋所講唔會sell 你預咗要繼續俾錢 $980唔會脫到
有 脫緊bikini,係咁sell做酵素,煩到嘔。仲有冇其他絲打試過
Pico 一次幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞