[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

711 回覆
8 Like 6 Dislike
輕鬆無難度 上網一search ff14漢化 就係
但搵到既好似都好耐之前咁,近排有無更新?
基本上隻game update 過一兩日就有
係咪github果個網
掛住玩16
成個星期冇開14
你個帳號以前買過Game俾過月費 = 要
開新帳試玩 = 免費玩到3.0
玩緊FF16想照克萊夫開隻人,最似既職係咪黑暗騎士?

但又無火咁
應該冇一隻職似
以前玩過beta 都要
我都係玩緊ff16 想過黎,想問吓要PS5度玩。

香港psn 要註冊SE 美服,咁樣第時比月費係唔係psn 度比定係點?
我見巴哈d 人話要用美國psn 加se 美服account 做mobstation 會方便d?
但我想用返香港psn 個account?
唔好意思新手一嚿嚿
月費咩平台都係一律起Mogstation度搞
台灣唔起SE服務範圍內所以先要用美國PSN
香港係歸類起美帳, 所以你直接用香港PSN綁SE美帳就OK
唔該哂巴打,唔怪得佢哋話唔得啦。
咁我試吓註冊帳號之後玩免費版本先
想問吓個珍藏版本值唔值得買?
好似之後再買返冇咗個優惠價錢
典藏版係送下坐騎/時裝之類
都係睇你鐘唔鐘意
如果之後想買返可以等有折先補購都唔遲

建議你試玩住先
最近Steam有折, 可能過多排其他平台都會有
入坑可以望下第一頁#1個Discord
齊晒link 教晒你點做點買
明白,唔該哂巴打
想問下,一年以上無玩仲有冇得pickup 返,嗰陣用PS5 玩爆咗6.0,想試下用電腦玩

同埋係咪可以比錢轉server?之前個server 同台仔玩,如果有機會想轉返黎同巴打玩
pickup到 轉server要比錢 不過𠵱家有得跨ser 冇必要可以唔洗轉
之前啱啱有小朋友,好困身連打個副本都專心唔到

想知你地一日有幾多時間玩FF14
版本更新會用多啲時間打 長草期清daily就算
呢排都係消化新零式同PVP
出FF1果個星期都消化都無做
早排又D4又零式又FF16真係勁忙

出新零式都係頭1 2個星期花最多時間練習
過完到消化就平均2個鐘完事 真係托賴隊友生性
有小朋友就唔好玩MMO 啦認真.
有時間掛住賺錢咁玩法係咪唔正常
遲下出合作等買衫算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞