[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

708 回覆
8 Like 6 Dislike
收貨
加家私位
係時候換顯示卡
可以換xbox
試玩仔可以到去4.0 係咪可以體驗絕同肝島
我有ps5
只係習慣咗PC玩ff14
傾左咁多年終於出得成XBOX版
7.0 Sony 或成最大輸家
準備冧ser
xbox大軍要加入 希望多d新血玩
仲以為直入xgp
輸乜
小吉前腳叫人買PS5後腳就話上XBOX
賣xbox廣告了
依家14 真係咩platform 都有
Nintendo 唔計
會唔會打開左潘多啦盒子....
兩個CEO同台講合作
如果其他Game 都Xbox同步上....

咁Sony........
intel sponser
全世界都喺度
Trailer已出
下次7.0既消息會係10月
https://youtu.be/aE7nUBRj9iA
Sony 怕 q 咩,m$ 除左識搞破壞仲識乜,game pass 個核心係搞共産大鑊飯,比佢一個控制成個市場金流

仆你個街 360 到 Xbox One 到 Series X / S 呢十年一隻見得人既獨佔都冇,一日到黑就淨係識買 PR 話對家乜乜乜唔好

Series X 除左機能勁左乜都冇,Sony 起碼認認真真加強手制,寫好 IO 解決上代大量問題,比條 Nvme 4.0 你自己加 storage,真係好撚過垃圾扮大佬逼你食屎既 M$ 多多聲。

by the way 講埋,M$ 當無部垃圾機 Xbox one 無 game 先搞 backward compatible,d game 唔上佢 platform 就話 for gamer 逼 Sony 要 cross platform,自己當初無遠見投資 exclusive 就揾 PR 屌人搞 exclusive,到自己搞 exclusive 又話無問題,Series X S 無人買就對模擬器玩老翻隻眼開隻眼閉 (你玩自己 dump 我冇意見) ,跟本食相肉酸到,日本人厚道先廢事同跟賤種公司嘈
又係雨林同呢啲南美東南亞style地圖
估唔到FF post 都會有白卡入黎
笑死
點講呢 個BGM唔太掂? 把男聲有啲位好似用鴨仔聲唱咁
今次咁有尋寶feel無乜危機感

Btw主角連職業都無埋
點解PV主角色群好似全部走晒樣咁
變到好怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞