[MMO] Final Fantasy XIV Online (51) 23/5 Patch 6.4 | 萬魔殿:天獄篇

712 回覆
8 Like 6 Dislike
好想玩下D真ONLINE GAME
FF14係咪唔好STEAM到買
我見第1頁既抽獎活動有分區 盡量買返日版開日服AC?
果個抽獎全部地區帳號都有得玩既

其實起唔起steam度買真係睇你個人習慣
Steam唯一唔好既地方係要綁定Steam帳號
如果有需要雙開就要用其他方法
同埋因為香港歸類起美帳 開美帳玩就有保障d

日帳就買周邊實體野比較方便, 月費又平d
但假如你唔記得左帳號/密碼之類要搵客服就麻煩d
美服未有特價
其實可以玩住免費先?
唔記得密碼 想reset 但又唔記得啲問題嘅答案 點搞?
得客服幫到你
目前得Steam有折 , 你可以試玩住等特價
8月尾就10周年 好大機會到時會有特價
好 反正我應該升得好龜速
d 錢真係冇掟洗
只係睇住個數字上昇飛機
自己開心咪得
有冇人一齊玩6.0主線
有咩搵錢好方法
我無野做就係度買衫都唔救世界
5.0仲推薦整藥水
而家上網睇完金策好似無睇過咁
不過好似地嗚靈石仲有需求緊
呢個時間點除左做傭兵真係無乜肉食
飯/藥/裝/石都鬥平鬥賤
想問下如果本身用緊ps4 日本SE acc玩 但想買埋電腦版 係咪唔可以買steam 版
兩隻傭兵去做雞
依家一星期二千萬都好閒
點樣做雞法 想搵5000萬嚟買個啲金坐騎
不停咁賣DROP囉, 今個PATCH D DROP 都無用. 唔刷LOG 唔洗要裝
想問下點解啲人咁唔中意Lyse?係邊啲位/劇情出事?

已經玩到6.4 不過4.x嘅內容實在印象唔深刻
4.0
我幾鍾意喎 又大波
Atomos 玩到 52 lvl 詩人都係自己一個人玩緊,呢度有無 tg/dc 可以一齊玩架
主線除左打副本果陣都係偏單機內容
你可以入第一頁#1個Discord問下
FF14完全唔係以前個種online game
一直刷刷刷升lv 劇情直飛個種
而係你要捱上百個小時由2.0主線打到6.4主線 之後先會跟到主流進度
一般人未玩到3.0前已經退左坑 因為根本唔係online game玩法
當然3.0開始主線劇情開始吸引
其實我當RPG console game咁玩
我就係因為啱啱J完佢先諗起依個問題
佢之後戲份少得可憐 有得J真係好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞